Jump to content

E-okul Hakkında?Çok Acill Lütfen Bakın


Scarecrow

Recommended Posts

Ben Lise 1 öğrencisiyim Fizik dersinden yapılan 1. yazılıya raporlu olarak girmedim.Önceki hafta fizik hocası bizi bu hafta sınav yapacağını söyledi.Bugün e-okula baktım daha sınav yapmadan 0 vermiş :) Bunu düzelttirebilirmiyim?Böyle kalmaz dimi?

Link to comment
Share on other sites

notlar sınav tarihi açıklandıktan 15 gün içinde girilmek zorundadır.Ancak girmeyenlere öğretmen sınav yapmak zorundadır(en azından ilköğrtim de böyle). hocanla konuş sınav yaparsa istediği zaman tekrar not girebilir.Ben bugün 1.sınava girmemiş bir öğrenciyi sınav yaptım,notunu da girdim.Sorun olmaz :)

Link to comment
Share on other sites

Yazılı olduğun tarihte raporluysan her türlü yazılı yapmak zorunda öğretmenin.Sınav tarihinden sonraki 2 hafta öğretmenlerin not girişi için verilen azami süre.O 2 haftadan sonraki girişleri öğretmenin okul idaresine bildirerek onların şifresiyle rahatça yapar.Yalnız 31 aralık 4 ocak tarihleri arasında e-okulu bakıma alacaklar.O ara sisteme erişim zorlaşır.Neyse yawww... Sen öğretmenine ilet yine durumu ama işin hertürlü hallolur.Endişelenme.

Link to comment
Share on other sites

Arkadaşım sen raporunu al öğretmene git yine sınav yapmammı diyor sende git idareye her halikarda sen o sınavı olursun ve notunda idare aracılığıyla istediğin zaman değiştirebilirsin.. diğer arkadaşlar anlatmış ama bende anlatmış olayım...

Link to comment
Share on other sites

  • 3 hafta sonra ...

arkadaşlarımızın bazılarının e-okul vbs'ye girememesi nedeniyle bilgilendirme amacıyla bu konuyu açtım.

şimdi ilk önce windows int.explorer'la giriyoruz.google chrome vb.kesinlikle girmeyiniz.sonra resim kodunun solunda kucuk bir insan var.Ona tıkladıktan sonra web sitesinin hemen altında bir eklenti gelicek karşımıza...ona tıkladıktan sonra çalıştıra tıklıyoruz ve tekrar insan resmine tıkladığımızda otomatikman bilgisayar resimdeki kodu söyleyecektir...

emeĞe saYGı ,,,

saYGıLarımLa MaJJeSTiC...

biR teşekkürü hoR göRMyiN

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...