Jump to content

Internet Explorer Açılmıyor


kocabas80

Recommended Posts

İyi çalışmalar arkadaşlar internet explorer 6 yı explorer 7 ye güncellemek istedim. yükleme yapıldı ama yeniden başladığında başlat menüsündeki explorer simgesi silinmişti ve çalıştırmak için tıkladığımda hata verip kapanıyordu. sistem geri yüklemeden geri alayım dedim ama işlemi yapıyor sonra sistem geri yüklenemedi diyor bütün geri yükleme yollarını denedim ama sorunu çözemedim. format atamıyorum çünkü lisanslı programlarım var ve onları geri yükleme şansım yok. Bana bu konuda yardımcı olabilirseniz çok memnun olurum.

Ayrıca ie8 i yüklemeye çalıştım belki sorunu çözebilirim diye o da yüklenmiyor hata veriyor.

Link to comment
Share on other sites

Kullanilan işletim sistemini bilmiyorum ama yardımcı olmaya çalışayım .Denetim Masası ndan Program Ekle Kaldır a gir ve Windows Özelliklerini Aç veya Kapat bölümüne gir ve oradan İnternet Explorer tikini kaldır .Daha sonra iyi bir temizlik yap (CCleaner gibi bir program olabilir) ve İnternet Explorer7 yi kur...

Link to comment
Share on other sites

İlgin ve cevabın için teşekkür ederim arkadaşım. Akşam ilk işim tavsiyeni yapmak olacak. Hayırlısıyla olumlu sonucu yazarım.

Yazmayı unutmuşum özür dilerim. İşletim sistemim xp pro sp3 (sp2 idi ama akşam onuda sp3 yaması ile yükselttim) yapmışken exploreride yükselteyim deyince çıktı zaten bütün problem.

Link to comment
Share on other sites

öncelikle ilginiz için teşekkür ederim arkadaşlar,

önce bieşen ekle kaldırdan denedim olmadı, ie8 i ofline kurmayı denedim olmadı. ie mutlaka lazım bilgisayarıma ve maalesef formatta atamam çünkü üzerinde kurumsal programlar var ve aksilik onlarda ie kullanıyor.

Eğer başka çözüm yolu bilen arkadaşlar varsa yardımlarını bekliyorum.

Link to comment
Share on other sites

işletim sisteminiz xp servicepack 2 mi bilmiyorum yazmamışsınız ama benimde başıma böyle sorunlarla karşılaşmıştım sp 2 lerde eğer sp 2 kullanmıyorsanız siteden katılımsız internet explorer 7 indirin ve onu kurun eğer bulamadım derseniz elimde bir tane olması lazım upload ederim..

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...