Jump to content

Deep Freeze Hakkında


BuRak2677

Recommended Posts

Arkadaşlar aklıma böyle bir şey geldi ..

DeepFreeze ' de böyle bir şey warmı ?

Ben habire şarkı video vs yukledıgım ıcın ıkıde bır deepfreez ı kapatıp pc yı yenıden acmam gerekıyor ama

ben sadece DeepFreezin C:\WINDOWS klasorunu korumasını ıstıyorum nası yapabılırım

:C ve : D sürücülerini korusun ıstemıyorum sadece belırledıgım klasoru korumasını ıstıyorum boyle bır sey warmıdır ?

Yada yenı surumlerde yaparlarmı sızce ?

Sizcede daha ıyı olmazmı ? Virüslerin %99 u C:\windows a bulastıgına gore sadece orayı korursak wırus gırse dahı sılerız ve pc cokmez res atarız ..

Link to comment
Share on other sites

Bu program sadece kurarken işaretlediğin sürücüleri korur işletim sistemini korumak ıstıyorsan sistemi kuracağın sürücünü 7 GB yap ve sadece bu sürücünü DeepFreeze ile koruma altına al programı kurarken diğerlerindeki tik'i kaldır. başka yolu da yok zaten.

Link to comment
Share on other sites

Arkadaşım dediğiniz gibi DeepFreeze kurarken atlamayın gerçi seçeneği çok küçük yapmışlar ama kurmadan önce C v D sürücüleri daha doğrusu Bilgisayarınızdaki sürücüler seçili olarak geliyor siz burdan korunmasını istemediğiniz sürücülerin işaretlerini kaldırın öyle kurun. Dediğiniz gibi Müzik,Film,Program ve bilimum indirme işlemlerinizde yer olarak sürücünüzü seçin ve Downloadınıza devam edin.Ama Program kurmak için Deep Freeze devre dışı bırakmanız gerekiyor.

Bu program sadece kurarken işaretlediğin sürücüleri korur işletim sistemini korumak ıstıyorsan sistemi kuracağın sürücünü 7 GB yap ve sadece bu sürücünü DeepFreeze ile koruma altına al

Akadaşım hiç sistem için 7 Gb bölüm mü olur. 20 Gb olsa yada zaten sistem 30 Gblık bölümde kuruluysa noolcak. İnsanlar sistemin 7 Gb lık bölümde olması için uğraş mı verecekler.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...