Jump to content

Admin Hesabım Gitti


yusufgoral

Recommended Posts

farklı bir kullanıcı hesabı acayım dedim.veli isminde bir kullanıcı hesabı actım.fakat pc yi acınca direkt yeni actıgım kullanıcı hesabı üzerinden acıldı windovs.

kendi hesabıma dönmek istedim fakat.kullandıgım hesap ortadan kayboldu .böle olunca kişisel ayarkarım programlarım hepsi yok olduu.

bana su konuda yardım edebilirmisiniz.esas kullandıgım hesabıma nasıl ulaaşbilrim.üzerinde calıştıgım belgelerim vs.cok önemli.onlara bitürlü ulaşamıyorum.

saygılar sunarım

Link to comment
Share on other sites

Arkadaşım anladığım kadarıyla yeni kullanıcı oluşturmuşsun ve eski kullanıcın gitmiş sanırım.

Eğer doğru anladıysam öncelikle Ağ bağlantılarıma gir, ağ Bağlantılarını göster, çıkan bağlantıya çidt tıkla ve özelliklere gir, oradaki Natware yazana tıkla ve aşağıda sil tuşuna bas. Pc ye restart at

Umarım yardımcı olabilmişim.

Arkadaşım şimdi aklıma geldide Denetim Masası - Kullanıcı Hesapları - Admin olana gir ve orada 2 tanesinide tıklayıp işaretle.

Link to comment
Share on other sites

Arkadaşım anladığım kadarıyla yeni kullanıcı oluşturmuşsun ve eski kullanıcın gitmiş sanırım.

Eğer doğru anladıysam öncelikle Ağ bağlantılarıma gir, ağ Bağlantılarını göster, çıkan bağlantıya çidt tıkla ve özelliklere gir, oradaki Natware yazana tıkla ve aşağıda sil tuşuna bas. Pc ye restart at bu kadar arkadaşım.

Umarım yardımcı olabilmişim.

dediğiniz yollardan gittimm fakat özelliklere tıkladıgım vakit nateware diye bişe göremedim veya belirttiğiniz yolu mu takip edemedim.

orda eski kullanıcı hesabım olsa dediğiniz dogru ama yok..guest hesabbı vede benim actığım hesapvar

Link to comment
Share on other sites

Sistemi F8 güvenli modda aç. Administrator oturumununu seç. Bütün belgelerin ve masaüstü dosyaların orada kalmıştır. C: sürücüsünde bir klasör açıp hepsini oraya kopyala. Sonrası sana kalmış...

bence buna ek olarak yani f8 le güvenli modda açtıktan sonra bilgisayarım- yönet- kullanıcı hesapları ve gruplardan administrator hesabında kırmızı çarpı varsa üzerine sağ klik özellikler deyip "hesap devre dıŞI" nın yanındaki çentiği kaldır. sonra normal olarak administrator hesabını açmayı dene hatta buradayken şifreni de değiştir, eğer şifre yoksa zaten bu başına gelenin sebebi de budur bence.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...