Jump to content

Win 7 64 Bit Mi Kullanayım Yoksa 34


Recommended Posts

sa bende şuanda win 7 64 bit var çok güzel fakat 2-3 dosyayı rarlardan çıkartırken kasmalar donmalar oluyor 6 gb 1333 ddr3 ram var ekran kartı4890 core i7 işlemci var bilgisayar çok iyi ama bazen donmalar oluyor acaba win 7 34 bit mi kursam ?? birde

xp de en son 3 gb ram goruyor 6 gb ı gormuyor acaba win 7 34 bit de 6 veyahüt en son kaçı kadar görür 34 biti kursam sistem dahadamı hızlanır yardımlarınızı beklıyorum seametle

Link to comment
Share on other sites

Öyle bir sisteme 32 bit kurulmaz. Kurarsanız ram 3.2 gb görünür. Donmaların sebebi başkadır. Belki virüs filan vardır. Ben 4 gb, core 2 duo sistemle 64 bit kullanıyorum, öyle memnunum ki 32 bite dönmem için para verseler, olmaz derim. 64 bitten dönmeyin, virüs taraması yapın, sistem optimizasyonu yapın, olmazsa format atıp 64 bit windows 7 yi yeniden kurun.

Link to comment
Share on other sites

Sistemin oldukça iyi 64 bit kullanmanı öneririm.Yeniden bir format at temiz bir sistem kur.Winrarında 64 bit sürümünü indir kur.İnşaallah donma olmaz.Ayrıca 34 bit sistem yoktur.X86 adıyla geçen 32 bit sistem vardır.32 bit sistemler 4 gb ram görür fazlasını görmez.

Link to comment
Share on other sites

2 bitten bişi olmaz arkadaşlar telaş yok :clapping:

64 bit için lite çalışması yapan arkadaş var mı acaba merak ediyorum. Bir sürü gereksiz ıvır zıvırdan arındırılmış bir lite 64 kurmak isterim. Normal kurulumda bile 8 gb hdd yemesi beni deli ediyor :rolleyes: Olmazsa şu tezimi bitirdiğimde kendim oturup bi 64bit lite yapmayı deneyeceğim.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...