Jump to content

Recommended Posts

DriverDoc Pro 5.3.519 Multilingual

Driverdoc.jpg

DriverDoc Pro 5.3.519 Multilingual

DriverDoc saves you the time and prevents the frustration that comes with updating Microsoft drivers. Even if you are experienced at finding, downloading, and manually updating drivers, the process can still be very time consuming and extremely irritating. DriverDoc eliminates this problem by finding the correct Windows drivers for you, safely downloading and updating them on your PC automatically.

Driver-Doc-Pro-5-3-519-Multilingual.jpg

Take The Frustration Out Of Updating Drivers!
• Solves and Prevents Driver-Related System Crashes, Freezes, and Issues
• Fixes Hardware That's Not Working
• Unlocks the Full Potential of Your Hardware
• Keeps Your PC Running at Peak Performance
• Saves Time and Prevents Computer Frustration

Saves Time and Frustration
Finding the exact driver for your Microsoft hardware device can be extremely difficult, even directly on the manufacturer's website. Most often the reason why it's so difficult is that device names are represented differently. For example, when we looked for drivers on the Intel website, even while having the exact device number, we had a very difficult time finding the right drivers for our Intel hardware. Furthermore, when you search for drivers by name on a search engine like Google, it can take a long time to find all of the Windows drivers that you are looking for, even assuming that you know exactly which drivers you need.

DriverDoc solves this problem by using proprietary One-Click Update™ technology. First, DriverDoc scans your hardware and matches your devices with the latest Microsoft Windows drivers. Next, it downloads each required driver from a secure database of over 16 million drivers. Finally, DriverDoc automatically updates each driver in the correct order, ensuring all of your hardware works together without problems. You no longer have to do any searching or manual updating through the Control Panel with DriverDoc.

Supports Older Windows Devices No Longer Available
Many times companies will decide to no longer support older devices, which may make it nearly impossible to locate and download drivers for older Microsoft devices or operating systems. Even worse, sometimes these companies have gone out of business, and it's impossible to acquire their drivers. DriverDoc solves this common problem by keeping older Windows driver versions in our massive database (16 million and growing daily), ensuring you can match the right driver to your Microsoft hardware every time.

Provides a Backup of Your Current Microsoft Windows Drivers
If you buy a new PC, or upgrade to a new operating system, DriverDoc can be used to save backup copies of your Microsoft Windows device drivers to a USB, disc, or other storage location of your choosing. This is essential if you use peripheral devices such as printers, scanners or cameras. If something goes wrong with your PC, DriverDoc can get you back up and running quickly.
Eliminates the Risk of Downloading Malware-Infected Microsoft Drivers

Most people have become afraid of downloading software and drivers from unknown sites, and for good reason. Driver downloads and scans initiated from unethical sites can install spyware, malware, and viruses. DriverDoc protects you against this threat by scanning all driver files for malicious code before adding them to our database, ensuring all your Windows drivers are 100% clean and safe.

Maximizes Windows Hardware and PC Performance
Using outdated versions of Windows drivers for your hardware can negatively affect the performance of your PC. Corrupt and outdated drivers can cause crashes, freezes, or error messages that slow down the speed and performance of your PC. In addition, these problem drivers do not allow you to maximize all of the features and functionality of your Microsoft hardware. Using DriverDoc ensures that all of your PC drivers are updated to maximize PC performance, not just the ones for your specific hardware.

Download DriverDoc now to solve your Microsoft Windows driver problems and get your PC running at peak performance.

Homepage:

www.driverdoc.com

DriverDoc Pro 5.3.519 Multilingual TEAM-Full

EXE
CRC32: EBB8DA51
MD5: D3E966EE8BD53208137AAA996E0764C6
SHA-1: 187883F998D732BEA17CB2E8F9F3856430D4213B

DriverDoc Pro 5.3.519 Multilingual TEAM-Full

DriverDoc Pro 5.3.519 Multilingual TEAM-Full.exe (5.85 MB)

Link to comment
Share on other sites

  • TornadoEffect changed the title to DriverDoc Pro 5.3.519 Multilingual
  • 1 yıl yıl...

DriverDoc Pro 2024 1.0.0.4 TR Multilingual TEAM-Full

Driver-Doc.jpg

Exe - Hash

CRC32: DEF4011C
MD5: 5DC6BD7171F7522260CC7813997DF749
SHA-1: 149981156252DFE294B1CD665881EF3FD6755701

Download TEAM-Full

Please register to see this content.

 

 

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

  • semsibey changed the title to DriverDoc Pro 2024 1.0.0.4 Multilingual

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Similar Content

    • By _2024_
      Topaz Video AI v5.3.4 (x64)


       
      Topaz Video Enhance AI, videoyu onarırken videonun bulanık kısımlarını hesaplamak için AI modellerini kullanabilen ve görüntü kalitesini artırmak için videonun hasarlı ayrıntılarını otomatik olarak onarabilen AI algoritmalarından yararlanır.
      Topaz Video AI v5.3.4 (x64)
      Özellik:
      Çekimleri 8K
      Video Enhance AI'ya yükseltmek, harika çekimler yapmanın ve bunu harika hale getirmenin mükemmel bir yoludur. Hiç çekimlerinizin ayrıntılarını keskinleştirmek istediniz mi? Yüksek kaliteli projeler için 8K'ya kadar HD çekimler yapın. Düşük çözünürlüklü çekimleri
      yakınlaştırın Video Enhance AI ile çekimlerinizi inanılmaz bir kalite artışıyla SD'den HD'ye dönüştürebilirsiniz. Modern kullanım için yeniden tasarlanacak eski çekimler için mükemmeldir.
      Yüksek Kalite Şimdiye kadar, videoyu ticari bir ürün olarak yükseltmek için derin öğrenme tabanlı bir yöntem yoktu. Video Enhance AI, gerçekçi bir görünüm için çekimlerden ayrıntıları çıkarmak için makine öğrenimini kullanan tek üründür. Video Enhance AI'nın çıktı kalitesi, mevcut diğer tüm ürünlerden tamamen üstündür. Sinir Ağları
      Video geliştirme yapay zekası, ayrıntıların tipik olarak nasıl kaybolduğunu anlamak için binlerce video çiftini analiz eden bir sinir ağı kullanılarak eğitilir. Fotoğraflar için Gigapixel AI'den farklı olarak, Video Enhance AI daha fazla ayrıntı çıkarabilir ve tek bir video klipte çok fazla bilgi ile daha gerçekçi bir görünüm sağlar. Kullanım
      kolaylığı Yalnızca birkaç düğmeye tıklamayla, video çekimleriniz güzel, yüksek çözünürlüklü kaliteli çekimler oluşturmak için işlenmeye başlayacaktır. Karmaşık süreçler veya kafa karıştırıcı araçlar yoktur - sadece birkaç basit adımda çekimleriniz kullanıma hazırdır. Yeni sürümdeki değişiklikler
      Video Yapay Zeka konularını geliştirin – Topaz Tartışma Forumu
      https://community.topazlabs.com/c/releases/video-enhance-ai/69
      Operasyonel gereksinimler
      3.0.x: Video Enhance AI, Video AI olarak yeniden adlandırıldı 2.x.x: Windows 10 veya üzeri yalnızca 64 bit 1.6.1: Windows 7 veya sonraki sürümlerin kesin sürümü 64 bit CPU: AVX talimatlarını destekleyen minimum Intel i3 veya AMD Ryzen 3 ve üzeri (3.0GHz+) Ekran Kartı: Minimum Nvidia GTX 740 veya AMD 5870 ile OpenGL 3.3 veya üstü gerekir Açıklama
      Devrim niteliğindeki AI teknolojisi ile çarpıcı video büyütme. Binlerce video üzerinde eğitilen ve birden çok girişli video karesinden gelen bilgileri birleştiren Topaz Video AI, çekimlerinizi hassas ayrıntı ve hareket tutarlılığı ile 8K çözünürlüğe yükseltecek ve geliştirecektir. Akıllı AI teknolojisini kullanan Video Enhance AI, şimdiye kadar piyasaya sürülen en güçlü video yükseltme yazılımıdır.
       
      Profesyonel Film Yapımcıları için İnanılmaz Video Yükseltme
      Geleneksel video yükseltme, çözünürlüğü artırır, kaliteyi düşürür ve ayrıntıları yok eder. Düşük çözünürlüklü çekimlerden yüksek çözünürlüklü bir videoyu mükemmel bir şekilde yeniden oluşturmanın hiçbir zaman bir yolu olmamıştı... Şimdiye kadar. Video çekimlerini akıllı bir şekilde ölçeklendirmek için devrim niteliğindeki makine öğrenimi teknolojisini kullanarak Video Enhance AI'yi geliştirdik ve 8K çözünürlüğe kadar net ayrıntılar ve hareket tutarlılığı sağladık.
       
      Çekimleri 8K'ya yükseltin
      Video Enhance AI, iyi çekimler yapmanın ve harika görünmesini sağlamanın mükemmel bir yoludur. Hiç çekimlerinizin daha keskin ve daha ayrıntılı görünmesini dilediniz mi? Yüksek kaliteli projeler için 8K'ya kadar HD video çekin.
       
      - DVD içeriği
      - DSLR videoları
      - Oyun Videoları
      - HD Stok videolar
       
      Çekimlerin düşük çözünürlüklü yükseltilmesi
      Video Enhance AI ile SD'nizi inanılmaz bir kalite artışıyla HD'ye dönüştürebilirsiniz. Modern kullanım için yeniden kullanmak istediğiniz eski çekimler için mükemmeldir.
       
      -Reklam
      - Müzik videoları
      - Film içeriği
      - Youtube Videoları
       
      Nitelik
      Şimdiye kadar, videoları ticari bir ürün olarak büyütmek için derin öğrenmeye dayalı bir yaklaşım yoktu. Video Enhance AI, gerçekçi bir görünüm için çekimlerden ayrıntıları tahmin etmek için makine öğrenimini kullanan tek üründür. Video Enhance AI'nın çıktı kalitesi, mevcut diğer tüm ürünlerden daha iyidir.
       
      Öğretmenlik
      Video Enhance AI, ayrıntıların tipik olarak nasıl kaybolduğunu öğrenmek için binlerce video çiftini analiz eden bir sinir ağı kullanılarak eğitildi. Fotoğraflar için Gigapixel AI'den farklı olarak, Video Enhance AI, tek bir video klipte bulunan bilgi miktarı göz önüne alındığında, daha da gerçekçi bir görünüm için daha fazla ayrıntı tahmin edebilir.
       
      Kullanım kolaylığı
      Sadece birkaç düğmeye tıklamayla, video kaydı güzel, yüksek çözünürlüklü çekimler oluşturmak için oluşturulmaya başlayacaktır. Karmaşık süreçler veya kafa karıştırıcı araçlar yok - sadece birkaç basit adım ve iş gücünüz gitmeye hazır.
       
      EXE - HASH
      CRC32: 703D78D2
      MD5: 816EB92C0DC6DAD5A369A3D3EDC73BD9
      SHA-1: 3E77A997D647B0FEC8292CF31AE43C3A8D284F28
      EXE - SİZE:  1.68 GB
      Katılımsız Unattended
      Download TEAM-Full
      https://doodrive.com/f/vgw101
      https://1fichier.com/?ry2bqo2q9pnu57n91mml
      https://turbobit.net/7aglgknz7he0.html
      https://hitfile.net/oSzb87Q
       
      Kurulum
      Yönetici olarak çalıştır kurulum ekranına müdahele etmeyin masa üstüne kısayol gelenedek bekle.
    • By shadesofdeath
      Bir çoğunu c# ile yaptığım uygulamaların son sürümünü indirip kuran betiklerim burada yer alıyor lütfen istek de bulunmayın sadece hazırladıklarımı paylaştım.
      Bazılarına crack ve yamaları uygular otomatik.
      7ZIP : https://pixeldrain.com/u/ayXZMzmf
      Audacity : https://pixeldrain.com/u/PsyMkzqs
      Brawe : https://pixeldrain.com/u/Wv7LsNM7
      Chromium : https://pixeldrain.com/u/FpKrbfkW
      Discord : https://pixeldrain.com/u/LbGbYiui
      FoxitPdfReader : https://pixeldrain.com/u/cSyGtPah
      Gımp : https://pixeldrain.com/u/c5AJUM9S
      Google Chrome : https://pixeldrain.com/u/NyArVtEZ
      Google Drive : https://pixeldrain.com/u/C1zFdRar
      Google Earth : https://pixeldrain.com/u/AzcdxrKj
      Greenshot : https://pixeldrain.com/u/onKXCuZe
      IDM ( Son sürüm kurar crackler) https://pixeldrain.com/u/SZyc1wKC
      K-Lite Codec Pack Standard : https://pixeldrain.com/u/HSq77AJj
      Libre Office Fresh : https://pixeldrain.com/u/6sbHBqsn
      Mozilla : https://pixeldrain.com/u/p3MC3MF9
      Notepad ++ : https://pixeldrain.com/u/MiKMoVQJ
      OBS : https://pixeldrain.com/u/QakTaZwu
      Paint .NET : https://pixeldrain.com/u/h4u9nohf
      Spotify (Son sürüm kurar reklam yaması uygular) : https://pixeldrain.com/u/nGtncMQ9
      Sumatra PDF : https://pixeldrain.com/u/e2dM5yAS
      TeamViewer : https://pixeldrain.com/u/wkLhsKX2
      VLC : https://pixeldrain.com/u/k5vsZcVd
      Visual Studio Code : https://pixeldrain.com/u/ax2mHHg2
      Winrar (Süresiz Lisans Yamalar) : https://pixeldrain.com/u/3bcA9ssw
      Zoom : https://pixeldrain.com/u/pG4TKvuT
      Yukardaki uygulamaların hepsi bir arada : https://pixeldrain.com/u/8hs61Dn2
    • By _2024_
      Drivers Programs Snappy Driver InstallerOrigin v1.12.20.761 & DriverPack 24.01new DriverPack SolutionOnline 17.11.44 DriverPack Solutionv17.10.14.24000 Fullnew Actual UpdaterPro v4.8 AMD Driver Autodetect23.4.3 AMD Radeon Adrenalin21.4.1 Win7(64Bit) AMD Radeon Adrenalin2020-21.5.2 Win 7 may 21(64Bit)new AMD Radeon Adrenalin18.9.3 Win 10 sept 26(32Bit) AMD Radeon Adrenalinv22.10.2 Win10 Win 11(64Bit) AMD Radeon Adrenalin17.7.2 Win 8.1 Feb 6(32Bit) AMD Radeon Adrenalin17.7.1 Win 8.1 Jul 17(64Bit) AMD Ryzen Master2.10.3 Build 2504(64Bit) Ashampoo Driver Updater1.2.0.49468 ASUS GPU Tweak IIIv1.5.7.1 Auslogics Driver Updaterv1.24.0.6 Avast Driver Updater2.5.9 AVG Driver Updater2.5.8 CyberLink YouCam Deluxe9.1.1927.0 Display Driver Uninstallerv18.0.7.1 Driver Genius Professional18.0.0.172 Driver Magicianv6.0.0 Driver TalentPro v8.1.0.2 DriverEasyProfessional 5.7.0.39448 DriverMaxPro v14.14.0.8 DriverPack Solution17.7.101 DVD DriverPack SolutionNetwork Drivers LAN 17.10.14.20104 Intel Driver & Support Assistantv23.4.39.9 Intel Driver Update Utility19.2.8.7 Intel HD Graphics Drivers15.40.42.5063(32Bit) Intel HD Graphics Driversv31.0.101.5379(64Bit)new Intel HD Graphics Drivers30.0.100.9805 Win 10(64Bit) Intel Wireless Bluetooth Driverv23.20.0 IObit Driver BoosterFree 5.4.0.832 IObit Driver BoosterPro v11.2.0.46 IObit Software UpdaterPro 4.4.0.221 nVFlashv5.728.0(32Bit) nVFlashv5.728.0(64Bit) NVIDIA GeForce Drivers391.35 Win7 Win8 Desktop(32Bit) NVIDIA GeForce Drivers471.96 Win7 Win8 Desktop(64Bit) NVIDIA GeForce Drivers430.86 Win10 Notebook(64Bit) NVIDIA GeForce Drivers430.64 Win7 Win8 Notebook(64Bit) NVIDIA GeForce Driversv545.84 Win10 Win 11 Desktop DCH(64Bit) NVIDIA GeForce Drivers430.86 Win10 Notebook DCH(64Bit) NVIDIA GeForce Drivers471.96 Win10 Desktop(64Bit) NVIDIA GeForce Drivers391.35 Win10 Desktop(32Bit) NVIDIA GeForce Experiencev3.27.0.112 NVIDIA GeForce Experience3.20.1.57 nVIDIA QuadroDesktop-Notebook 546.34 Win 10/11 DCH(64Bit) nVIDIA QuadroDesktop-Notebook 451.77 Win 10(64Bit) Realtek High Definition Audio DriversR2.81(64Bit) Realtek High Definition Audio DriversR2.81(32Bit) Realtek High Definition Audio Driversv6.0.9492.1 WHQL(64Bit) ReviverSoft Driver Reviverv5.42.0.6(32Bit) ReviverSoft Driver Reviverv5.42.0.6(64Bit) SamDrivers17.4.12 Lite SamDriversv23.5 LANnew SamDriversv24.4new Smart Driver Manager5.2.467 TeamDrivev4.7.5.3196(32Bit) TeamDrivev4.7.5.3196(64Bit) WinZip Driver Updaterv5.41.0.24(32Bit) WinZip Driver Updaterv5.41.0.24(64Bit) Wolfram Mathematicav13.3.0  
      DOWNLOAD FULL
    • By _2024_
      Microsoft Products Windows 11 En23H2 Nov 2023(64Bit) Windows 11 Ar23H2 Nov 2023(64Bit) Windows 11 Fr23H2 Nov 2023(64Bit) Windows 10 22H2Pro 10in1 OEM Build 19045.4651 July 2024(64Bit)new Windows 10 22H2build 19045.3803(32Bit)new Windows 1021H2 AR Nov 2021(64Bit) Windows 1021H2 AR Nov 2021(32Bit) Windows 7Professional SP1 En May 2024(64Bit)new Windows 7Professional SP1 En(32Bit) Windows 7Professional SP1 AR(64Bit) Windows 7Professional SP1 AR(32Bit) Microsoft Office 2024Pro Plus 2408 Build 17925.20000(64Bit)new Microsoft Office 2024Pro Plus 2408 Build 17925.20000(32Bit)new Microsoft Office 2021Pro Plus v2406 Build 17726.20126(64Bit)new Microsoft Office 2021Pro Plus v2406 Build 17726.20126(32Bit)new Microsoft Office 2019Pro Plus v2206 B 15330.20230(32Bit) Microsoft Office 2019Pro Plus v1903 B B11425.20228(64Bit) Microsoft Office 2019Pro Arabic Visual Studio Codev1.83.1(32Bit)new Visual Studio Codev1.87.2(64Bit)new Microsoft Office 2016Pro Plus March 2023(64Bit)new Microsoft .Net FrameworkDesktop Runtime v8.0.1(64Bit) Microsoft .Net FrameworkDesktop Runtime v8.0.1(32Bit) Microsoft .Net FrameworkRuntime v8.0.1(64Bit) Microsoft .Net FrameworkRuntime v8.0.1(32Bit) Media Creation Tool2004 Build 19041.1 Microsoft .Net FrameworkSDK v8.0.101(32Bit) Microsoft .Net FrameworkSDK v8.0.101(64Bit) Microsoft .Net Framework3.5 For All Windows Offline Installer Microsoft .Net Framework 3.5 Tool install Offlinev2.3 Microsoft DirectX9.0 Microsoft Download Manager1.2.1 Build 2044 Microsoft Malicious Software Removal Tool5.83(32Bit) Microsoft Malicious Software Removal Tool5.83(64Bit) Microsoft Office 2003English Microsoft Office 2007Arabic Microsoft Office 2010SP2 Pro & Visio & Project(32Bit) Microsoft Office 2010Pro Plus SP2 14.0.7265.5000 FEB 2021(32Bit) Microsoft Office 2010Pro Plus SP2 14.0.7265.5000 FEB 2021(64Bit) Microsoft Office 2010Professional English Microsoft Office 2013Pro Plus SP1 English(32Bit) Microsoft Office 2013Pro Plus SP1 Arabic(32Bit) Microsoft Office 2013v15.0.5589.1001 Pro Plus VL (x86-x64) September 2023(64Bit) Microsoft Office 2013Pro Plus VL SP1 March 2023(32Bit) Microsoft Office 2016Pro Plus March 2023(32Bit) Microsoft Office 2019Pro English Microsoft Office 2019Pro French Microsoft Office 2019Pro Plus v1903 B 11425.20228(32Bit) Microsoft Office 2019Pro Plus v1903 B 11425.20228(64Bit) Microsoft Office 365Business Arabic Microsoft Office 365Business English Microsoft Office 365Business French Microsoft Office 365v2312 Build 17126.20126 & Visio & Project(64Bit)new Microsoft Office 365Business German Microsoft Office 365Pro Plus v2208 Build 16.0.15601.20142(64Bit)new Microsoft Office 365Pro Plus Arabic Microsoft Office 365Pro Plus English Microsoft Office 365Pro Plus French Microsoft Office 365Pro Plus German Microsoft Office 365ProPlus Online Installer v3.2.6new Microsoft OneDriveBuild v24.010.0114.0001(32Bit)new Microsoft PowerToysfor Windows 10 v0.49.1(64Bit) Microsoft Project 2010Professional English(32Bit) Microsoft Project 2010Professional English(64Bit) Microsoft Project 2010Professional SP1 Arabic(32Bit) Microsoft Project 2013Professional SP1 English(64Bit) Microsoft Project 2016Professional SP1 English(32Bit) Microsoft Project 2016Professional SP1 English(64Bit) Microsoft Project 20192019 Pro Arabic Microsoft Project 20192019 Pro English Microsoft Project 20192019 Pro French Microsoft Safety Scannerv1.413.419(32Bit)new Microsoft Safety Scannerv1.413.419(64Bit)new Microsoft Security EssentialsVista 4.10.209.0(32Bit) Microsoft Security EssentialsVista 4.10.209.0(64Bit) Microsoft SharePoint Server2019 MSDN Microsoft SQL Server2022 Enterprise Microsoft SQL Server2008 Enterprise R2 Microsoft SQL Server2012 Enterprise SP3(32Bit) Microsoft SQL Server2012 Enterprise SP3(64Bit) Microsoft SQL Server2012 Enterprise SP1 Microsoft SQL Server2014 Enterprise SP3(32Bit) Microsoft SQL Server2014 Enterprise SP1(64Bit) Microsoft SQL Server2014 Enterprise SP3(64Bit) Microsoft SQL Server2016 Enterprise SP1(64Bit) Microsoft SQL Server2016 Enterprise (12124051) SP2(64Bit) Microsoft SQL Server2012 Express(32Bit) Microsoft SQL Server2017 Web Microsoft SQL Server2012 Express(64Bit) Microsoft SQL Server2017 Enterprise Microsoft SQL Server2017 Enterprise Core Microsoft SQL Server2017 Standard Microsoft SQL Server2008 Express(64Bit) Microsoft SQL Server2008 Express(32Bit) Microsoft SQL Server2005 Microsoft SQL Server2012 Enterprise SP2(64Bit) Microsoft SQL ServerEnterprise 2019 MSDN VLSC(64Bit)new Microsoft SQL Server2008 Enterprise Microsoft SQL Server2014 Microsoft SQL Server2016 Microsoft SQL Server2019 MSDN VLSC(64Bit)new Microsoft SQL ServerStandard 2022 OEM VLSC(64Bit)new Microsoft SQL ServerEnterprise Core 2022 OEM VLSC(64Bit)new Microsoft SQL ServerEnterprise 2022 MLF VLSC(64Bit)new Microsoft SQL ServerDeveloper 2022 MSDN(64Bit)new Microsoft SQL ServerWeb 2022 MLF VLSC(64Bit)new Microsoft SQL ServerExpress with Advanced Services 2022 MSDN(64Bit)new Microsoft SQL ServerExpress LocalDB 2022 MSDN(64Bit)new Microsoft SQL ServerExpress LocalDB 2019 MSDN(64Bit)new Microsoft SQL ServerManagement Studio SSMS v18.6(64Bit)new Microsoft Surface Diagnostic Toolkit2.94.139.0 Microsoft System CenterConfiguration Manager 2019(64Bit) Microsoft Teamsv1.7.00.186(32Bit)new Microsoft Teamsv1.7.00.186(64Bit)new Microsoft Visio2016 Pro Microsoft Visio2010(32Bit) Microsoft Visio2010(64Bit) Microsoft Visio2019 Pro Arabic Microsoft Visio2019 Pro English Microsoft Visio2019 Pro French Microsoft Visio2013(32Bit) Microsoft Visio2013(64Bit) Microsoft Visual C++2015-2022 Redistributable v14.40.33721.2(32Bit)new Microsoft Visual C++2019 Redistributable 14.26.28619.0(32Bit) Microsoft Visual C++2019 Redistributable 14.26.28619.0(64Bit) Microsoft Visual C++Redist Installer v56 Microsoft Visual C++2015-2022 Redistributable v14.40.33721.2(64Bit)new Microsoft Visual C++2017 14.16.27033 Redistributable(32Bit) Microsoft Visual C++2017 14.16.27033 Redistributable(64Bit) Microsoft Visual C++ AIO RuntimeIn/Un staller 2018-03-18 Microsoft Visual Studio2008 SP1 Microsoft Visual Studio2008 SP1 Full Microsoft Visual Studio2012 Express Microsoft Visual Studio2012 Premium Microsoft Visual Studio2012 Professional Microsoft Visual Studio2012 Ultimate Microsoft Visual Studio2013 Community Update 4 Microsoft Visual Studio6.0 Enterprisenew Microsoft Visual StudioMSDN Library for 6.0a Microsoft Visual Studio2013 Ultimate Update 5(32Bit) Microsoft Visual Studio2005 Microsoft Visual Studio2013 Professional Microsoft Visual Studio2015 Community Update 3 Microsoft Visual Studio2008 Microsoft Visual Studio2017 Pro Microsoft Visual Studio2019 Build Tools v16.9.0-16.9.4 Microsoft Visual Studio2017 Enterprise v15.9.40 (Build 15.9.28307.1705)new Microsoft Visual Studio2019 v16.11.27 Enterprisenew Microsoft Visual Studio2022 Build Tools v17.2.0-v17.2.1(64Bit)new Microsoft Visual Studio2022 Enterprise v17.10.4(64Bit)new Microsoft Visual Studio2010 Ultimate Microsoft Visual Studio2015 Enterprise Update 3new Microsoft Visual Studio2015 Professional Update 3 Microsoft Visual Studio Team Foundation Serve2018 Microsoft Windows and Office ISO DownloadToolv11.12.42.23 MultiPack Visual CPP Installer2.1 Windows (7-10-11)April 2022(64Bit) Windows 11Pro Lite 23H2 Build 22631.3296 March 2024(64Bit)new Windows 11 23H2Build 22631.3880 All-In-One(64Bit)new Windows 11 MPBBusiness 22H2 Build 22621.1555 MSDN(64Bit) Windows 7SP1 DUAL BOOT 11in1 June 2021 Windows 7Ultimate SP1 AR(64Bit) Windows 7Ultimate SP1 En(64Bit) Windows 7SP1 OEM ESD 11in1 AUG 2023(64Bit) Windows 7Ultimate SP 1 OEM May 2024(32Bit)new Windows 8.1Pro 3in1 OEM November 2021(64Bit) Windows 8.1Pro 3in1 OEM MAY 2021(32Bit) Windows All (7,8.1,10)AIO 140in1 January 2020 Windows Defender1.1.1593 Windows Server2019 Datacenter 1809 B17763.1728 JAN2021(64Bit) Windows Server2008 R2 SP1 JAN 2020(64Bit) Windows Server2016 Datacenter 1607 B 14393.4225 FEB 20 Windows Server2016 Standard 1607 B 14393.4169 JAN 2021 Windows Server2012 R2 Standard January 2021 Windows Server2016 17134.706 Apr 9 2019(64Bit) Windows Server2012 R2 Datacenter VL February 2021(64Bit) Windows Server2008 Enterprise SP2 Windows Server2022 Insider Preview Build 20334(64Bit) Windows Server17763.437 12in1 Apr 9(64Bit) Windows Server2019 Standard v17763.4974 AIO 6in1 October 2023(64Bit) Windows Server2000 Advanced Server Windows Server2008 R2 Windows VistaAll In One SP 2. IE 9 Windows XPPro VI SP3 Aug 2018 EN(32Bit) Windows XPProfessional SP3(32Bit) Windows XPProfessional SP1(64Bit) DOWNLOAD FULL
       
    • By _2024_
      MP3 Toolkit v1.6.5.0

      MP3 Toolkit v1.6.5.0
      Dönüştürme, Kopyalama, Birleştirme, Kesme, Etiketleme, Düzenleme ve MP3 Hepsi Bir Arada Kaydetme
      MP3 Toolkit, MP3 dosyalarını daha kolay işlemek isteyen kullanıcılar için MP3 dönüştürücü, CD kopyalayıcı, etiket düzenleyici, MP3 kesici, MP3 birleştirme ve MP3 kaydedici içeren güçlü bir Windows uygulamasıdır.

      Standart MP3 formatının yanı sıra, MP3 Toolkit, WMA, WMV, MP4, WAV, OGG, FLV, MOV, M4P, M4A ve daha fazlası gibi popüler ses ve video formatlarının çoğunu destekler, ayrıca FLAC ve APE gibi yüksek kaliteli sesleri de destekler. MP3 Toolkit ile MP3'ü dönüştürebilir, kesebilir, birleştirebilir, yırtabilir ve kaydedebilirsiniz.

      Mobil cihazlar için sesi dönüştürmek, zil sesleri yapmak, etiket bilgilerini düzeltmek, Ses CD'sini kopyalamak, ses kaydetmek veya ses parçalarını tam bir MP3 dosyasına birleştirmek için MP3 Toolkit'i kullanabilirsiniz.
       
      %100 Temiz - 40+ Anti-virüs Ürünü
      tarafından tarandı Dosya Boyutu: 19 MB İşletim Sistemi: Win XP / Vista / Win 7 / Win 8 / Windows 10 / Windows 11 (32/64 bit) veya üstü  
      Özellikleri ve Faydaları
        MP3 Dönüştürücü
      Ses dosyası formatlarını standart MP3 ses ve WMA, WAV, OGG, AAC ve daha fazlası arasında dönüştürebilirsiniz. Ayrıca MP4, FLV, AVI vb. gibi popüler video formatlarından ses akışını da çıkarabilir. CD'den MP3'e Ripper
      Ses CD'si, doğrudan kullanılmak üzere kopyalanamayan ses parçaları (.cda) dosyaları içerir. CD'den MP3'e Ripper, ortak oynatıcılar için sesi CD'den MP3, WMA, APE veya WAV'a kopyalamanıza yardımcı olur. MP3 Etiket Düzenleyici
      : Bu program ile MP3 etiket bilgilerini toplu modda düzenleyebileceksiniz. Tüm ID3v1 ve ID3v2 sürümlerini destekler. Ayrıca, editör albüm fotoğraflarını ve şarkı sözlerini düzenlemenize izin verecektir. MP3 Birleşmesi
      Birleştirmek için harika ses parçalarınız var mı? MP3 Birleşmesi, birkaç FLAC, MP3, OGG ve WAV ses dosyalarınızı eksiksiz bir tek ses dosyasında birleştirebilir ve birleştirebilir. MP3 Kesici
      Zil sesleri yapmak için MP3 Cutter kullanmak iyi bir seçimdir. Bir şarkıdan belirli bir zaman ses parçasını kesebilir. Ayrıca bir video dosyasından veya bir filmden müziğin bir bölümünü kesme yeteneğine de sahiptir. MP3 Kaydedici
      Mikrofonunuzdaki herhangi bir sesi doğrudan standart MP3 formatına kaydetmenize olanak tanır ve uzunluk sınırlaması yoktur. Ses kartınız analogu destekliyorsa, akış sesini de kaydedebilirsiniz.
        Desteklenen Popüler Formatlar

      (Biçimlerin tümü listelenmemiştir)

      MP3 Araç Seti Girişi Ses / Video Formatları:

      AAC, AC3, AMR, ASF, APE, AVI, FLAC, FLV, MP4, M4V, M4P, MOV, M4A, MP3, MPG, MTV, OGG, RM, WAV, SWF, WMV, WMA

      MP3 Araç Seti Çıkışı Ses Formatları:

      MP3, AC3, AAC (Apple Audio), OGG, AMR, WMA, FLAC, APE, WAV, MPG (Ses)       MP3 Toolkit: Yardımcı Program ve Güvenlik Bir Arada
      Ses dosyalarıyla uğraşmak, teknolojik olarak gelişmiş bir dünyada bir normdur. Görsel-işitsel sunumlar oluşturmak için bilgili olmak gerekir. Sanatçılar, müzik yapabilmek için onları kullanma zanaatında ustalaşmak zorundadır. Müjde! Hepsi bir arada bir yazılım olan MP3 Toolkit, hem yeni başlayanlar hem de bağımlılar için hayatı kesinlikle kolaylaştıracak en son eserdir.
       
      MP3 Toolkit, aşağıdaki temel özelliklerden gurur duyar:
      MP3 dosyalarını keser. Ses dosyaları genellikle zil sesi oluşturma ve benzeri amaçlar için kesilir. Bazı bölümler önemli değildir, bu nedenle bunların ya bir miktar bellekten tasarruf etmek ya da başka bir çıktı için kullanılmak üzere çıkarılması gerekir. MP3 Toolkit, kullanıcıların MP3 dosyalarını kolaylıkla kesmesine olanak tanır, böylece ses düzenleme işlemi hızlanır.

      Herhangi bir sesi kaydeder. Hangi sesi yakalamak isterseniz isteyin, MP3 Toolkit size yardımcı olmak için orada. Tek ihtiyacınız olan bir mikrofondur ve kaydınız otomatik olarak standart MP3 formatına dönüşecektir. Herhangi bir zaman sınırlaması belirlenmediğini de belirtmiş miydim? Bu, istediğiniz her şeyi kaydedebileceğiniz anlamına gelir!

      Sayısız formatı destekler. MP3 Toolkit, dönüştürmek istedikleri formatlar söz konusu olduğunda farklı tercihlere sahip kullanıcıları kapsayıcı olmayı taahhüt eder. Böylece, program 20'den fazla giriş formatı ve 10'dan fazla çıkış formatı sunar. MP3 Toolkit yazılımını indirebilir ve hemen deneyebilirsiniz.

      Farklı ses dosyalarını birleştirir. Bazen, bir başyapıt yaratmak için farklı ses dosyalarının birkaç harika parçasına ihtiyacımız vardır. Bu amaç artık çok uzak değil çünkü MP3 Toolkit en sevdiğiniz parçaları kesip birleştirebilir ve tek bir dosyada yapabilir. En şaşırtıcı şey, bu görevi hızlı bir şekilde gerçekleştirebilmenizdir!

      MP3 etiket bilgilerini düzenler. Etiket bilgileri, dosyaları düzenlemek için çok önemlidir. MP3 Toolkit, kullanıcıların etiket bilgilerini toplu olarak düzenlemelerine yardımcı olur. Yazılım, ses dosyalarının yanı sıra, bugün piyasadaki çoğu teklifin sahip olmadığı bir avantaj olan resimlerin ve şarkı sözlerinin düzenlenmesini de sunar.

      CD'yi MP3'e kopyalar. Hiç bir CD'yi o kadar çok sevdiniz ki, içeriği daha modern bir formatta kaydetmek istediniz mi? Cevabınız evet ise, MP3 Toolkit ihtiyaçlarınıza yönelik bir çözümdür. CD dosyalarını genel olarak uyumlu biçimlere kopyalar, böylece en değerli müzikler korunur ve dinlenir.

      En üst düzeyde güvenlik sağlar. İnkar edilemez faydasının yanı sıra, MP3 Toolkit, güvenlik konusunda verdiği prim nedeniyle rakipleri arasında kolayca en iyisidir. 60'tan fazla Anti-Virüs ürünü tarafından garanti edildiği gibi% 100 güvenlidir. En değerli içeriğinizle buna güvenerek kesinlikle endişelerden kurtuldunuz!

      Kesinlikle kullanıcı dostu. Ses düzenleme için yeni yazılımlar denemek, özellikle meşgul insanlar için bir sürüklenme olabilir. İyi bir şey, MP3 Toolkit, yeni kullanıcıların temel bilgileri öğrenmeleri için öğretici sunuyor. Tek yapmaları gereken web sitesini ziyaret etmek ve belirli işlevleri kullanmanın nasıl yapıldığını aramaktır.

      Ne için bekliyorsun? Bu yazılımı denemek hiç de kolay değil! Devam edin ve şimdi indirin!
      Convert, Rip, Merge, Cut, Tag Edit and Record MP3 All-In-One
      MP3 Toolkit is a powerful Windows app includes MP3 converter, CD ripper, tag editor, MP3 cutter, MP3 merger and MP3 recorder for users who want to handle MP3 files easier.

      Besides standard MP3 format, MP3 Toolkit supports most of popular audio & video formats like WMA, WMV, MP4, WAV, OGG, FLV, MOV, M4P, M4A and more, also supports high quality audio like FLAC and APE. With MP3 Toolkit, you are able to convert, cut, merge, rip and record MP3.

      You can use MP3 Toolkit to convert audio for mobile devices, make ringtones, fix tag information, rip Audio CD, record sound or merge audio pieces to a complete MP3 file.
      100% Clean - Scanned by 40+ Anti-virus Products
      File Size: 19 MB     OS: Win XP / Vista / Win 7 / Win 8 / Windows 10 / Windows 11 (32/64 bit) or later
      Features & Benefits
        MP3 Converter
      You can convert audio file formats between standard MP3 audio and WMA, WAV, OGG, AAC and more. It can also extract the audio stream from popular video formats like MP4, FLV, AVI etc. CD to MP3 Ripper
      The audio CD contains audio tracks (.cda) files which cannot be copied to use directly. CD to MP3 Ripper will help you to rip the audio from CD to MP3, WMA, APE or WAV for common players. MP3 Tag Editor
      With this program you will be able to edit MP3 tag information in batch mode. It supports all ID3v1 and ID3v2 versions. Also, the editor will allow you to edit album photos and lyrics. MP3 Merger
      Got some cool audio parts to combine? MP3 Merger can merge & combine your several FLAC, MP3, OGG and WAV audio files to a complete single audio file. MP3 Cutter
      Using MP3 Cutter to make ringtones is a good choice. It can cut a specific time audio piece from a song. It also has the ability to cut a part of music from a video file, or a movie. MP3 Recorder
      It allows you to record any sound from your micphone directly to standard MP3 format, and no length limitation. If your sound card supports analog, you can record the stream audio also.
        Popular Formats Supported

      (The formats have not been all listed)

      MP3 Toolkit Input Audio/Video Formats:

      AAC, AC3, AMR, ASF, APE, AVI, FLAC, FLV, MP4, M4V, M4P, MOV, M4A, MP3, MPG, MTV, OGG, RM, WAV, SWF, WMV, WMA

      MP3 Toolkit Output Audio Formats:

      MP3, AC3, AAC (Apple Audio), OGG, AMR, WMA, FLAC, APE, WAV, MPG (Audio) MP3 Toolkit: Utility and Security Combined
      Dealing with audio files is a norm in a technologically advanced world. One needs to be knowledgeable for creating audio-visual presentations. Artists have to master the craft of handling them in order to make music. Good news! MP3 Toolkit, an all-in-one software, is the latest creation that will surely make life easier for newbies and junkies alike.
       
      MP3 Toolkit prides itself of the following key features:
      Cuts MP3 files. Audio files are often cut for purposes like ring-tone making and the like. Some portions are not important, so these have to be removed to either save some memory or to be utilized for another output. MP3 Toolkit allows users to cut MP3 files with ease, so that the audio editing process is expedited.

      Records any sound. No matter what sound you want to capture, MP3 Toolkit is there to help you. All you need is a microphone, and your recording will automatically result to the standard MP3 format. Did I also mention that no time limitation is set? This means that you can record all you want!

      Supports countless formats. MP3 Toolkit is committed to being inclusive of users who have varying preferences when it comes to the formats they want to convert. Thus, the program offers more than 20 input formats and more than 10 output formats. You can download the MP3 Toolkit software and try it immediately.

      Merges different audio files. Sometimes, we need several great parts of different audio files to create a masterpiece. That aim is no longer far-fetched because the MP3 Toolkit can cut and merge your favorite parts and make it into one single file. The most amazing thing is that you can accomplish this task with speed!

      Edits MP3 tag information. Tag information is crucial for organizing files. MP3 Toolkit helps users edit tag information in bulk. Apart from audio files, the software also offers editing of pictures and lyrics, a benefit that most offerings in the market today do not have.

      Rips CD to MP3. Have you ever loved a CD so much that you just wanted to save the content into a more modern format? If yes is your answer, MP3 Toolkit is the solution to your needs. It rips CD files into generally compatible formats, so that the most precious music is preserved and listened to.

      Ensures utmost security. Apart from its undeniable utility, MP3 Toolkit is easily the best among its competition because of the premium it gives on security. It is 100% safe, as guaranteed by more than 60 Anti-Virus products. You are definitely free from worries trusting this with your most precious content!

      Absolutely user-friendly. Trying new software for audio editing can be a dragging, especially for busy people. Good thing, MP3 Toolkit offers tutorial for new users to learn the basics. All they need to do is to visit the website and search for the how-to’s of utilizing particular functions.

      What are you waiting for? Trying out this software is a no-brainer! Go on and download it now!
      Home Page
      https://www.mp3toolkit.com/ Exe - Hash
      CRC32: B66A5C53
      MD5: CDB26B45A842E7DF5D79AD5C9ADE0B20
      SHA-1: 453EFC4B2961BC778E5BF4635463340ECE067843
          TEAM-Full
      https://www.mirrored.to/files/1VH5V8FC/MP3_Toolkit_v1.6.5.0_TEAM-Full.rar_links
       
       
  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...