Jump to content

Sistem Açılışında Uac Müdahalesi Sınırlanabilirmi?


temmuz

Recommended Posts

Riva Tuner programını kullanarak ekran kartıma overlock yaptım ve gerek ekran kartıma gerekse kasa içi soğutmaya güvendiğim için ekran kartımın yeni değerlerini her zaman uygulanmasına göre ayarladım. Fakat bunun için Riva Tuner programının sistem başlangıcında -program açılmadan,arkada- çalışması gerekli ve UAC buna her seferinde onay istiyor(İlk aşama ayarında bile..). Bende bundan rahatsız oluyorum(UAC kapalıyken sorun yok).

İlgili programa denetim masası windows güvenlik duvarından özel izin verdim faydası olmadı. Uygulamanın exe'sinde güvenlik izinlerini değiştirdim, kaldırdım ve ekledim; bunlardanda sonuç alamadım.

Bunlardan başka ne yapılabilir? Yani UAC açıkkende sistem açılışlarında overlock ayarlarımın istediğim şekilde kalması için..

Not: Burada sorduğum ayarlar ana işletim sistemim olan Win7 ile ilgili olmakla birlikte ayrıca PC'de ikinci sistem olarak Vista var ve ondada aynı ayar ve problem sözkonusu. Ama sanırım bu sistemdeki broblemin çözümüde win7'de olduğu gibi olacaktır yada benzer şekilde çözülecektir.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...