Jump to content

Açılan Reklam Sayfaları Varmı Bir öneriniz?


abdulhey_

Recommended Posts

iki web tarayıcı var sistemlerimde (sistemlerimde aynı pc de vista ultimate ve mxpv3) arkadaşlar ikiside reklam sayfları açıyor. şunları yaptım; virüs programı kullanmıyordum, vistanın defenderi ile taradım ve bunları hemen buldu. zaten bunlar xp de. kaldırdım defender ile olmadı advanced system care ile taradım yine olmadı, sonra nod 32 smart securi yi kurdum onla taradım yine olmadı. e ne kaldı geriye. bi bunun için formatta atmak istemiyorum. format ata ata bıktım zaten. birde diğer yerel diskte vista varken yeniden xp kurduğum zaman başlangıç sorunları çıkıyor. evet bu kendiliğinden açılan firefox ve ie7 reklam sayfaları için sağlam bir önerisi olan varmı? saolun.

inşallah bu sefer doğru yere açmışımdır çöpe gitmez. güvenlik diye bir bölüm yokki mod abiler ben ne yapayım:)

Link to comment
Share on other sites

flood yaptığım için özür dilerim konuyla alakalı değil ama tnc de iken 2 de 1 yeni sekme açılıyo sitenin para kazanması için açılsın diyorum ama direk ekrana o sekme geliyo bunu düzeltemezmiyiz sekmeler açılsın ama arkaplanda açılsın

Link to comment
Share on other sites

bu ne be benim konumu karıştırmayın kardeşim ya alla alla:) şaka şaka tasarruf olur ama modlar bi şey derse karışmam bak:)

neyse saolun arkadaşlar ilginiz için. sanırım işe yaradı combofix indirip taradım. 15 dk dır ne firefox nede ie7 de açılmıyor reklam sayfaları çok saolun.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...