Jump to content

Win7 Aktive Edici?


attackerz

Recommended Posts

Merhaba Arkadaşım ,

Bende bu gün epey uğraştım sonunda başardım ^_^

forums.mydigitallife.info adresinden öncelikle anakartın bios unu bulacaksın . sonra biosun hangi üreticiye göre kodlanmışmış onu forumda kendi anakartının bulunduğu bölümde görebilirsin .

nesela ben sapphire anakart kullanıyorum ama bios um asus a göre kodlanmış . bu del olur hp olur olur da olur işte :p

sonra biosun u flashlayacaksın yani tekrar yükleyeceksin . bu işlemlerden sonra ise sistemi yeni yüklenmiş bios un ile tekrar acacaksın ve sonra sana aşağıda verdiğim linkten ( bu loader bu sitede daha önce verilmişti ) bu programı indireceksin . işin püf noktası şu !!! klasörün içinde uygulama talimatı var ona bağlı kalma . gelişmiş moda gec ve ordan ana kartın ın bios u neye göre kodlanmışsa o üreticiyi sec sadece başka bir şey yapmana gerek yok . ilk sekmede seciyordun bunu saten diğer sekmeler de otomatik ona uyum sağlıyor . sonra baştan başlayarak install secenekleri var hemen onların altında ise uninstal seceneği var . dikkatini cekmesi için !!

her nihayetinde o üç tane yan yana insatll işlemlerini yaptıktan sonra sitemi kendin restart edeceksin .

ilk acılışta yine bu kopya sahte diyebilir fakat sistem resmen acıldıktan sonra watamark yani sahte yazılım ibareleri kalkıyor ve sistem den de orjinal olduğunu görebiliyorsun . bukadar yani bende cok büyütmüştüm gözümde fakat okadar da zor değilmiş . heee bir konuya dikkat etmelisin daha önce yüklemiş olduğun başka sertifika veya loader varsa bunları mutlaka kaldır sistemden saten loader progamını ilk çalıştırdığında yani basit mod da install düğmeleri basılı durumda ise ve uninstall basılı değil ise sitemde yüklü bir loader var demektir onları uninstall diyerek kaldır sonra sistemi yeniden başlat ve tarif etmeye calıştığım şekilde sertifika yı yükle .

umarım anlatabilmişimdir . ilk defa tecrübe ettim . inşallah başarırsın .

http://www.sendspace.com/file/g49veo[/CODE]

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...