Jump to content

Artık Rapid'e Dosya Koymayın Alın Max. 5 Gb Update


H4X0R

Recommended Posts

RapidShare Oldugu Sürece Dosyaları Oraya Yükleyecekler.Tabi Bu Aralar Alternatiflerde Çoklaştı

Link to comment
Share on other sites

Rapid kendini alıştırdıktan sonra büyük patlama yaptı. Ama kullanıcısı azalmaz. Sharebase'ye upload etmenizi öneririm. Hem herkez hızlı dosya indirir. TNCTR takımı sharebase'ye upload etsinler!.. Dosya paylaşımı hızlı olur.

Link to comment
Share on other sites

ben o hatayı turkfile.com la yaptım...

bütün uploadlarımı oraya yaptım ve paylaştım farklı konularda farklı forumlarda...

100lerce dosyam gitti...

cogunu da elımde rarlanmış yedeği olmadığı için de mahcup oldum indiren arkadaşlara...

aman aman... şimdilik kendi adıma rapid den MAALESEF vazgeçemicem...

Link to comment
Share on other sites

rapidshare hep devam eder.ama bu 5 gb uygulamasında az da olsa haklı.şuan ab piyasası gerçekten çok kötü durumda.ve bu olumsuz gelişmelerden rapidshare gibi büyük bir şirket her türlü etkileniyor.stokçular ellerindeki serverlere zam yaptı.Dc ler piyasada tutunabilmek için piyasadan fazladan kar etme peşindeler ki rapidshare gibi binlerce Perabyte alanı olan ve onlarca gbit net hattı bulunan büyük bir kurumun halini varın siz düşünün.ama şurasıda varki bu durumda hem kullanıcılar hemde satıcılar mağdur.en iyisi torrent :)

Link to comment
Share on other sites

daha öncesinde bu konu için anket oluşturdum konu açtım ( http://www.tnctr.com/index.php?showtopic=115426 ) çoğunluk rapidden kurtulmak istiyor fakat sonuç negatif.

rapidden kurtulmak için tnctr olarak bir upload ve alternatif belirleyip sadece onlar üzerinden çalışmak ile başlayabiliriz ama buna kimler uyar nasıl olur herhangibir fikrim yok. ancak mod arkadaşlar güvenilir ve hızlı up siteleri belirleyip arkadaşlar sadece bunlar üzerinden yapılması istenirse belki o zaman rapidden kurtulabilir tabi bu düşüncem uygulamaya konur mu konulabilir mi yine bir fikrim yok.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...