Jump to content

Hem güzel, hem marifetli


OulCidoY

Recommended Posts

2586660.jpg

Belinea, 17 inçlik 10 17 20 model numaralı yeni LCD monitörünü duyurdu. Belinea’nın Türkiye'deki tek yetkili distribütörü Armada Bilgisayar aracılığı ile Aralık ayı içinde satışa sunulacak olan Belinea 10 17 20, 8 milisaniyelik tepki süresi ve 500:1 kontrast oranıyla özellikle ev ve ofis içi kullanımın gereksinimlerine hitap ediyor.

Tepki süresi, titreşimsiz ve “hayalet” efektsiz bir görüntü sunuyor. Hızlı ve hareketli multimedya dosyalarında bile tatmin edici bir performans sergileyen 10 17 20, DVD-D dijital bağlantı özelliğiyle de en üst düzeyde görüntü kalitesi sunuyor. Dahili hoparlörlerin unutulmadığı ürün, hayli değişik tasarımıyla ve 259 dolar+KDV’lik uygun fiyatıyla ev ve ofis kullanıcılarının gözdesi olmaya aday.

Teknik özellikler:

Ekran büyüklüğü: 17 inç

Fiziksel çözünürlük: 1280x1024 piksel

Panel teknolojisi: TN

Tepki süresi: 8 ms

Kontrast oranı: 500:1

Parlaklık (cd/m2): 270

Yatay görüntüleme açısı C/R 10:1: 170°

Dikey görüntüleme açısı C/R 10:1: 140°

Belinea monitör sahipleri bir arıza durumunda Armada tarafından kendilerine verilen telefonu arayarak başvuruda bulunabiliyor. Arıza tespit edilince kendilerine bir başvuru numarası veriliyor. Armada, müşterinin iletişim bilgilerini Fujitsu Siemens'e iletiyor. Fujitsu Siemens, kullanıcının adresine giderek arızalı ürünü alıyor. Gerekli onarım ya da iade işlemini yaptıktan sonra onarımı yapılan ya da değiştirilen monitör kullanıcının adresine teslim ediliyor. Panel ve aydınlatma dahil olmak üzere Belinea ürünlerinin 3 yıllık garantisi bulunuyor.

Hürriyet

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...