Jump to content

Mirc De Ban Nasıl Kaldırılır?


Recommended Posts

Arkadaşlar kafeden mirce bağlanmak istiyorum ama çoğu kez k-line z-line gibi engellerle karşılaşıyorum.Kaldırılması için başvuru yaptım cevap gelmedi.Bunlarla nasıl baş edilir bilen var mı?İstediğim servera giremiyorum yardım edin lütfen.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 hafta sonra ...
Artık çoğu serverlerde proxy koruması var yurt dışından giren userler bile sıkıntı çekiyor koruma botlarıyla senin ya nickinde sorun var yada identinde

Evet zurnada proxy koruması var giremedim.Ama başka nickler de kullandım yine giremedim.Zaman zaman oluyor böyle banlar.

Link to comment
Share on other sites

z-line de proxy işe yaramaz bildiğim kadarıyla. yıllar önce bende uğraşıyordum bu işlerle.k-line ile z-line farklı ban çeşitleri olması lazım ki artık çoğu server de proxy koruması var. tek yok ipnizi yenilemeniz.

Link to comment
Share on other sites

Z-Line - K-Line - G-Line vs. Gibi Komutlarla Atılırsan Bir Serverden O Nick'e Değil İp Adresine Atılmış Bir Yasaklamadır.Bununda Tek Kurtuluşu Onlar Açmıyorsa İp Adresini Yenileyeceksin.Zaten Proxy Korumasıda Olduğundan Başka Seçeneğin Kalmıyor Arkadaşım.Modemine Reset Atacaksın.Senin İnternet Cafeci Hiçmi Modemi Kapatıp Açmıyor.Kapanıp Açıldığında Sorun Kalmayacaktır Zaten.

Ayrıca Girmek İstediğin Server Girişleri İnternet Üzerinden Varsa mIRC'a Kapatmışta Olabilir.Başka Bir İnternet Cafeden Dene Eğer Oradan da Giremiyorsan mIRC Girişini Yasaklamışlardır.

Sende Akıllı Dur Baride Atmasınlar Durduk Yere Neden Atsınlar ki ?

Link to comment
Share on other sites

  • 1 ay sonra...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...