Jump to content

Bedava Ashampoo Winoptimizer 6.5 Lisans Fırsatı


YAGMURADAM

Recommended Posts

Bedava Ashampoo WinOptimizer 6.5 lisans fırsatı

Konu hakkında bilgiler:

Daha önce sitemizde Ashampoo WinOptimizer yazılımının 2009 (5. sürümü) için ücretsiz lisans fırsatını yayınlamıştık. Şimdi de bu yazılımın en son 2010 (6.5) sürümü için ücretsiz lisans fırsatını sizlerle paylaşıyoruz.

WinOptimizer, bilgisayarınızdan daha fazla verim alabilmek için kullanabileceğiniz bir takım uygulamalar içeren bir yazılımdır. Bu yazılımla sisteminizin performansını ölçebilir, gereksiz dosyaları ve göremediğiniz dosya artıklarını temizleyebilir, bilgisayarınızın daha hızlı çalışması için bazı iyileştirmeler yapabilir, dosyalarınızı şifreleyip açabilir, silinmiş dosyalarınızı kurtarabilir ve bunun gibi komple sistem bakımıyla ilgili pek çok uygulamaya erişebilirsiniz. Yazılımın kullanıcı dostu kolay arayüzü sayesinde tüm bunları sadece birkaç tıklamayla yapabilirsiniz.

Ücretsiz lisans için yapmanız gerekenler:

http://www2.ashampoo.com/webcache/html/1/trial_step_1_6386_2_USD.htm

Yukarıdaki linkteki gireceğiniz üretici sitesindeki formda sadece “E-mail” kısmını doldurun.

Eğer daha önce bir kayıt yaptırdıysanız sizden şifre ister. Yaptırmadıysanız formda gireceğiniz adrese bir e-posta mesajı gönderilecek.

Gelen postadaki bağlantıya tıkladığınızda açılacak olan sayfada herhangi bir bilgi girmenize gerek olmadan “Ok, Send” tuşuna basın. Bu işlemden sonra lisans anahtarınız e-posta adresinize gönderilecektir.

Eğer zaten kayıtlı bir kullanıcıysanız daha önceki işleminizde size verilen şifreyle siteye giriş yaptıktan sonra “Freebie Registration keys” yazan bağlantıya tıklayarak lisans anahtarınızı ekranda görebilirsiniz. Ayrıca lisans anahtarınız e-mail adresinize de gönderilir.

Lisansınızı aldıktan sonra

http://www.ashampoo-20.com/ashampoo_winoptimizer_2010_advanced_6.50_6384.exe

Yukarıdaki linkteki indirme adresinden yazılımı bilgisayarınıza indirip (10.5 Mb boyutlu) kurun.

Yazılımı çalıştırdığınızda gelen kayıt ekranında “Enter Key” tuşuna basıp altta çıkan kutuya lisans anahtarınızı yazıp yanındaki “Check Key” tuşuna basın ve işlem tamam…

Gülegüle kullanın.Saygılarımla

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...