Jump to content

Windows 7 Driver Sorunu?


-MeM-

Recommended Posts

Arkadaşlar laptobum baya eski bi laptop ama win7 şu ana kadar xp den daha hızlı olarak çalıyor. tek problem driverlerı yükleyememiş olmam. Etherneti tanıdı o sayede internete girebiliyorum ama ne ses ne ekran kartını tanımadı. bu ikisi yeter sadece bana ama bi türlü bi çözüm bulamadım yardımcı olursanız sevinirim. asusun kendi sayfasında da yok. xp var vista yok. xp de uymuyor.

Asus A3E modeli

Link to comment
Share on other sites

Merhaba -MeM-,

Senin bilgisayar baya eskide kalmış anlaşılan. Biraz araştırma yaptım. Senin chipsetin olsun, ekrankartı olsun, ses kartı olsun intel!!! Zaten Asus'un sitesinde dediğin gibi yok maalesef! Intel'in sitesine göz attım Chipsetin'in Windows7 desteği var ama ses kartı için ya da ekran kartı için Windows 7 desteği göremedim! Ses kartını XP de kullanırken RealTek'mi kullanıyordun? Eğer öyle ise senin HD Audio'du sanırım eğer öyle ise buradan ses kartı driverını indirebilirsin:

Please register to see this content.

Ekran kartına gelince keşke ATI ya da NVIDIA falan olsaydı çünkü onların destekleri devamlı var! Ama arkadaşların dediği gibi güncellemelerle gelebilir çünkü Windows7 ile birlikte bir çok driverda yüklü geliyor aynı senin ethernet kartını tanıdığı gibi.

Maalesef bu kadar yardımcı olabildim. -_- Keşke elimden bişey gelebilseydi! :)

Not: Asus'a e-posta gönder istersen bakalım ne cevap verecekler!!

ALIAS007.gif

ALIAS007.gif

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...