Jump to content

Yurdum İnsanından Dilekçe


Cyph3r

Recommended Posts

Çalıştığım kuruma vatandaşın birinden gelen dilekçeyi sunuyorum size arkadaşlar. Dilekçenin yazılış şekli tam bir facia olsada en azından yazmış bunuda yapamayanlar var. Amacım dalga geçmek değil sadece dilekçede geçen tiraji komik olayı paylaşmak :D:) İsimleri sildim ama umarım tanıyan çıkmaz :clapping: mahvoluruz valla :) :) Daha ne komediler var bir bilseniz!

dilekcek.jpg

Link to comment
Share on other sites

benm babamda birkeresinde böyle bir dilekçe yazmıştı gülmekten yerlere yatmıştık ya aile boyu gerçekten asla dalga geçmiyorum ama yurdumun insanı beni tebessüm hep tebessüm ettirmiştir saygılaarımla :clapping::D:)

Link to comment
Share on other sites

Yazıyorsun işte :D Türkçe karakterleri kullanmadan yazıyorsun : )) :clapping:

Derdimi bilmeden beni kinarsin haa Efe kardesim ?

Yurtdisinda yasadigim icin AZERTY-klavye kullaniyorum ve onda Turkce karakterler olmadigi icin onlari kullanamiyorum. Bir ara degistirmeyi denedim, ama oyle yurumedi. Tamam iyi hos forumda Turkce karakterle yaziyordum ama okulda cok zorlaniyordum.

Ozur dilerim.

Saygilarimla,

CCodeR.

Link to comment
Share on other sites

  • 11 ay sonra...

Yine elime geçen trajikomik bir dilekçeyi paylaşmak istiyorum. Yukarıdaki uyarımı tekrarlıyorum. Yine amacım dalga geçmek değil, yaşanan bir haksızlık karşısında yaşlı teyzemizin feryadı figan edercesine yazdırdığı, düşündüren ve güldüren dilekçesini paylaşmak. Şahıs ve yer isimlerini sansürledim artık tanıyan çıkmaması için dua edecez :D

3 sayfadan oluşuyor.

1234kw.jpg

balksz2x.jpg

balksz3v.jpg

Link to comment
Share on other sites

Ya çok güzel ama :) Tuğrul abi sakata gelmeyesin resmi devlet işi bu yaf :ph34r:

TugruL -> Ben memur değilim :) Üzerinde resmiyete girdiğini gösterir kayıt numarası yok, müdürlük ve şahıs isimlerini de sildik. Sorun olmaz :D

Tamam öyleyse sorun yok :)

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...