Jump to content

Adsl Hat Hakkinda Bunlari Bİlİyormuydunuz :)


quadcore

Recommended Posts

@quadcore

Öncelikle yanlış bildiğin şeyler var.Bildiğin bütün firmalar senin çalıştığın yerin alt yapısında değil.Sadece telefon hattını senin şirketinin direklerinden alıpta geri kalan bütün internet hizmetini kendisi veren firmalar var. Eğer süperonline yada tellcom yada doping internet ttnet'ten faydalanan firmalar olsalardı neden aynı hizmetleri ttnet vermiyor ? Neden aynı fiyatlara yada dahada ucuza veremiyor. Vermesi gerekmezmiydi ?

Mesela sen ayakkabı imalatçısısın. Ayakkabıyı 10 liraya ürettin.Bana en az 15'e satıyorsun. Bende para kazanmak için Bunu en az 16'ya satmam gerekir.Ama sen 11 e satsanda para kazanırsın.

İşte ttnet'te böyle.Eğer kendi malı olsaydı emin ol 8mbit interneti diğer firmaların hepsinden daha ucuza verirdi.Nye başkası para kazansın ? Neden diğer firmalar büyüsün.Ticaret sahasını tek başına ele geçirirdi. Mantık yürütürsen benim ne demek istediğimi anlarsın.

elie sağlık eliee

Link to comment
Share on other sites

türktelekom yazısını görünce bile tüylerim diken diken oluyor kim neyini savunuyor anlamıyorum resmen soygunculuk yapıyor kullanmadığınız tlf nun parasını alıyor görüşmeye kapattırıyorsunuz her ay 2lira alıyor. tekel olduğu için fahiş fiyattan hizmet veriyor kim neyini savunuyor türktelekomun anlamıyorum. akla zarar.

Dünyanın en büyük dramı, bir kimsenin neyi bilmediğini bilmemesidir. Bir insan ne kadar az bilyorsa, herşeyi bildiğinden o kadar emindir-alıntı

Link to comment
Share on other sites

Sorun aslında onların değil.Sorun başımızdakilerin. Araplara TT'u satıyorlar.Adam babasının ülkesi değil ki adam gibi hizmet versin. Hizmet verip para kazanmak istiyor. Sonuçta ihalede o kadar para vermiş. Yani mecburen kullanıyoruz. Eğer ülke bu işler üzerine yöneliyor olsaydı biz evlerimizde 100 megabit kullanabilirdik. Ama ne yapalım burası Türkiye atalarımız gibi teknolojiyi geriden takip ediyoruz.

Link to comment
Share on other sites

arkadaş bilgilendirme yapmış :D arkadaşın yaptığı bilgilendirmeyi bilmeyen yok. ama arkadaş o bilgilendirmeyi yazarken şu hususları niye dikkate almamış çok merak ediyorum. ttnet şu anda 6 milyon veya daha fazla abonesi var şu an sistemde kullanan arkadaşlarda var ve eminim ki ben dahil bir çok kişi adsl hattı yüzünden telefon kullanıyor. yani 6 milyon abonenin yarısı adsl yüzünden internet kullanıyor olduğunu düşünürsek 3 milyon abone yapar. kullan kullanma 8-9 telefon vergisi diğer vergilen ile 15-20 TL ye geliyor. Bu bilgilendirme yapan arkadaşlar kusura bakmasın ama ben 1 mbit sınırsız interneti 45 değil 60 a kullanıyorum. veya şu an kullanmakta olduğum 2 mbit 63 tl olarak görünen internete mecburi telefon hattı ile 80 tl ödemekteyim.

geçenlerde formda (yaklaşık 1 ay önce) Fillandiya ( Fillandiyayı yanlış hatırlıyor olabilir ama bir ülke bunu yaptı) 1mbit interneti kullanıcılarına bedava sunuyor dedim bizim neyimiz eksik.? hadi fillandiyayı geçtim dünya üzerindeki ülkelere bir bakın bakalım 1 mbit internete bizim gibi 60 tl ücret ödeyen kaç ülke var? bir bakın bakalım o ülkeler hala telefon hattı üzerinden mi çalışıyor? Adamlar özverili iş yapıyor yaptıkları kolay değil bunlardan bana ne onlar o işi yaptıkları için ppara alıyorlar yapmalarıda gerekiyor. Hiç kusura bakmayın halk olarak eziliyoruz.

Yukarıda 3 milyon abone olayına deyindim şimdi o konuya girelim biraz 3 milyon abone kullan kullanma 15 tl veriyorsa 3 milyon kişiden ne kadar ücreti aylık alıyorlar? 45 MİLYON TL. :):D olaya bak. heee bunlar bu kadar alırken fiber kablo döşemekten mi acizler? senede ne kadar yapıyor 540 tirilyon hiç kimse telekom şöyle yapıyor böyle yapıyor demesin ben yarı yarıya düşündüğümde bu kadar yapayır ee bide bunların 4 milyon kişi böyle olduğunu düşünürsek :)

telekom çalışmıyor kolay iş yapıyorlar diye düşünmüyorum ama herşey ortada durum böyle iken böyle bir bilgilendirme mesajları ne kadar doğru sizin insafınıza kalmış 2mbit internet için 80 tl para ödüyorum sanırım en pahalı internet sıralamasından Türkiye ttnet ile ilk beşte yer alıyordur.

Herkese iyi formlar

Link to comment
Share on other sites

arkadaşım söyle de altyapıyı iyileştirsinler de normal fiyata hızlı net kullansak artık :D nasılsa çok paraları var :)

Niye geliştirsinler ki? Herkes koyun gibi kullanıyor nasılsa boşuna niye para harcasınlar onlardan başka seçenek mi var?

Link to comment
Share on other sites

Türk Telekom = Sömürücü

Türk Telekom = Para

Türk Telekom = Başıboşluk

Türk Telekom ≠ Hizmet

Türk Telekom ≠ Kendini Geliştirme

Türk Telekom ≠ Kalite

Aslında bu nedenlerin Hepsinin altında Türktelekom a dişli bir rakip çıkmamasının nedeni yatıyor bence. Bir Tane daha şirket çıksın o zaman da yapmasınlar görelim :D

Link to comment
Share on other sites

Lanet olsun yha o kadar para veriyoruz ve verdiğimiz paranın hizmetini alamıyoruz.Adam veriyor 49 tl 10 mbit sınırsız kullanıyo ben veriyorum 45 tl 1mbit sınırsız.Bişey indiriyom 4gb gece saat 24:00 da koyuyorum idmye sabah kalkıyorum bakıyorum olmuş %60 bekleki bekleyesin.Adam orda indirmiş başka şeylere bakınırken ben eşşek gibi bekliyorum oh ne güzel.Yha inanırmısınız sırf internet yüzünden babam emekli olsun istanbula ******ürücem süperonline'ın hizmet verdiği bir yere başka çaresi yok.Ttnetin kablo altyapısını değiştirmesini beklersek ooooooo ölme eşşeğim ölme.Kusura bakmayın arkadaşlar biraz dolduğum için ağır konuşmuş olabilirim.İşte buda ttnetin ayıbı.

Link to comment
Share on other sites

Telekomun savunulacak bi tarafı yok. Dolandırıcı ve çok pahalı olduğu ortada. Tellcom eve kadar fiber hatları döşeyip 119 liraya 100mbit bağlantı verebiliyorsa... :D

O övündüğün tellcom bizim buraya döşemiyor :)

4 şehire hizmet veriyor

ee geriye bir sürü il kaldır nerde ?

Yok.

Hizmeti Herkese Sunamadıkdan sonra 5 lira olsa nolur.

Telekom Bizi internetle tanıştıran şirket.

Her ile Heryere Veriyor hizmeti.

Fiyatı Beğenmesekde.Türkiyenin Yüzde 90 ı bu hattı kullandıgı belli.

Diğer Şirketleri Hesapa Katmıyorum.

Bana Hizmet Vermeyen Şirket İsterse 5 Tl Ye Sattın Umrumda Değil;)

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...