Jump to content

Dev Teknoloji Fuarı Başlıyor!


muhtar

Recommended Posts

Dev teknoloji Compex 2009 Fuarı başlıyor!

header.jpg

Rönesans Fuarcılık tarafından düzenlenen COMPEX Uluslararası Bilgisayar ve Tüketici Elektroniği Fuarı 34’üncü kez ziyaretçileriyle buluşuyor. Lütfi Kırdar Fuar Merkezi’nde 19-22 Kasım tarihleri arasında düzenlenecek olan fuarda aralarında Türk Telekom, TT Net, Toshiba, Lenovo, General Mobile, Bimeks gibi pek çok firma ve uluslararası kuruluşun bulunduğu yerli ve yabancı marka ve firma son teknoloji ürünlerini sergileme fırsatı bulacaklar.

Yeni teknoloji tanıtımlarının yapılacağı fuarda bilgisayarlardan cep telefonlarına, çok gelişmiş müzik ve görüntü sistemlerinden pda’lere, akıllı ofis ve dijital yaşam ürünlerinden dijital fotoğraf makinelerine kadar birçok teknolojik üründe binlerce seçenek ziyaretçileri bekliyor olacak.

Fuar alanında kurulacak oyun ve eğlence alanlarında ise en yeni dijital oyunları oynama fırsatını bulacak olan ziyaretçiler, düzenlenen yarışmalarla da farklı bir heyecan yaşayacaklar.

Compex 2009 Teknoloji Fuarı 

COMPEX 2009’da bilgisayar firmaları, yazılım ve donanım üreticileri, telekomünikasyon firmaları, akıllı ev elektroniği, LCD TV’ler, uzaktan kumandalı güvenlik sistemleri, internet firmaları, navigasyon cihazları, web portalları, dijital iletişim servis sağlayıcıları, dijital fotoğraf makineleri ve gereçleri üreticileri, çift sim kartlı cep telefon ithalatçıları, akıllı ofis ve dijital yaşam teknolojileri, dijital teknolojiyi kullanan beyaz eşya üreticileri, eğitim firmaları ve medya kuruluşları, teknoloji tutkunlarına en son teknolojiyle geliştirilen ürünlerini tanıtacaklar. Bilgisayar ve iletişim teknolojilerini geniş kitlelerle buluşturan Compex Fuarı'nın iletişim altyapısı, TTNET tarafından sağlanacak. 

Compex 2009 - Ücretsiz Online Davetiye 

Bu seneki fuarda Bimeks'in 700 metrekarelik standında ziyaretçilerin uygun fiyatlarla teknoloji ürünlerini satın alabilmeleri hedefleniyor. COMPEX'i çekici kılan etkinliklerin başında ise yine GameX geliyor. Bir COMPEX klasiği olan GameX ile oyun tutkunları en son oyunları en güçlü oyun bilgisayarlarıyla oynama fırsatı bulacaklar.

Özellikle son kullanıcının bilişim teknolojileriyle ilgili her türlü ürün ve yeniliğe ulaşarak, bu fuara özel fırsatlarla satın alabildiği COMPEX DIGITAL teknoloji meraklılarının yoğun ilgisini çekiyor. Bu sene 34'ncüsü düzenlenecek olan COMPEX Uluslararası Bilgisayar ve Tüketici Elektroniği Fuarı'nı gezmek isteyenler Compex web sitesinden ücretsiz davetiye alabilecekler.

Online davetiye için tıklayınız. 

http://www.compex.com.tr/davetiye.php

Fuar Tarihleri : 19.11.2009 - 22.11.2009

Sektör : Bilgisayar

Ürünler : Bilgisayar, Bilgisayar Yazılımları, Bilgisayar Çevre Birimleri, Cep Telefonları, Ev Sinema Sistemleri, Plazma Tv’ler, Digital Kameralar, Güvenlik Ve Alarm Sistemleri,

Organizatör : Rönesans

Web : www.ronesans.com.tr

Resimler ve yazılar alıntıdır.

kaynak :http://www.compex.com.tr

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...