Jump to content

Kendini Komple Gizleyen Kilitleme Programı Varmı?


abdulhey_

Recommended Posts

kardeşler; bildiğim en iyi klasör ve disk kilitleme programları folder lock , hide folders.. hide folders program ekle kaldırdan kendini gizleyip kaldırılmasını engelleyebiliyor mesela. ama ben kendini komple program ekle kaldırdan ve tüm programlardan v.s gizleyen kilitleme programı arıyorum. sanırım bu klasör kilit adlı bir türkçe programda vardı ama onunda yazılımında sorun vardı hatırladığıma göre. evet varmı böyle bildiğiniz bir program. türkçe olursa daha iyi tabi.. verebilirmisiniz?

Link to comment
Share on other sites

Birisi bana 110 GB'lık müzik film program oyun arşivli hdd'sini bir günlüğüne verecekti. Dosyaları sömürmeyeyim diye yarım saat bu tip programlarla uğraştı :D Eve bi geldim dosyalar bana ben dosyalara bakıyorum :D Hemen indiregandi. Yani bu programlar başka pc'lerde gizlemiyor. Gizleyeni varsa bende bilmek istiyorum. Bazen lazım oluyor.

Link to comment
Share on other sites

tamam ya kafa şarz etti:) hide folders türkçe. zaten program ekle kaldırda kendini gizliyor. tüm programlarda v.s de kendimiz gizleriz geriye ne kalıyor başlatma tuşu atama ama işte o olmadı yav:( programın kendisinde var böyle bir seçenek ayarlarda atıyorum mesela alt+ctrl+h programı kapatıp tuşla açmaya çalıştığımda açılmıyor gerçi ben önlemi alıp kısa yol ikonunu başka bir yere kopyalamıştım. ordan açabiliyorum programı. bu tuş atama niye olmadı?

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...