Jump to content

Vistada A4 Tech Pk-5 Kameradan Resim Alma Sorunu?


abdulhey_

Recommended Posts

vista 32 bit sp2 ultimate kurdum ve nihayet sürücülerin çoğunu iyi çalıştırmayı başardım. şaşırdığım bi şeyde 64 bit daha çok hızlı çalışır deniyor ben 32 bit kuruyorum ona fark atıyor??

neyse asıl sorunum şu bu sistemime a4 tech pk-5 kameramı bir çok şekillerde kurdum ama xp deki gibi resim alma yolu bulamadım. tarayıcı ve kameralarda da görünmüyor. movie makerda algılamıyor. buna göre resim ve video alabileceğim bir program önerebilir yada verebilirmisiniz? teşekkürler.

Link to comment
Share on other sites

neyse ben kendi sorunumu kendim çözdüm bari aynı sorunu yaşayanlarda faydalansınlar. arkadaşlar meğerse çözüm çok uzaklarda deilmiş;) VLC player ile bu konuda istediğimizi fazlasıyla elde ediyoruz gibi. yalnız program bilmediğim için tam olarak çözene kadar incelemem lazım. prograın işimizi görecek özellikleri şunlar: video ve ses dosyalarının hemen hepsini oynatabilme, vide çekme video oynatma çekerken oynatırken resim yakalama, videoyu dreame scene gibi kullanma..

yalnız şunu çözemedim; yakalama aygıtını aç diyen seçeneği tıklıyorum orda başta video ses aygıtı seçme ayarlama var önce pc ime bağlı kamerayı seçiyorum tamam diyorum ama görüntü çıktığında renkler sanki ters çevrilmiş gibi. yani bir türlü normale çevirmeyi beceremedim. amcap msn gibi yerlerde bu ayarları açtığımda ise normal renkte çıkıyor. bu konuda yardımcı olacak varmı?

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...