Jump to content

Domuz Gribini Silen Sıvı !


mucit41

Recommended Posts

Domuz gribini silen sıvı

domuz-gribini-silen-sivi-309780.jpg

Çamaşır suyuna benzer özel bir sıvı ile Domuz Gribi virüsünü %100 yok ediyorlar !

Bilim insanları, geliştirdikleri çeşit çamaşır suyu benzeri özel bir sıvı ile H1N1 virüsünün yüzde 100 oranında yok edilebildiğini açıkladı.

Açıklama, dünyanın Domuz gribi olarak da bilinen bu virüs ile mücadelesinde yeni bir sayfa açabilecek nitelikte görülüyor.

Yapılan açıklamada, söz konusu dezenfekten nitelikteki sıvının virüsü tamamen temizlediği, geride hiçbir zararlı atık bırakmadığı ve maliyetinin de düşük olduğu belirtildi.

Güney Koreli bilim adamlarının yaptığı araştırmayla ilgili haftalık bir bilim dergisinde yayımlanan makalede, söz konusu sıvının şu şekilde hazırlandığı belirtildi:

“Musluk suyu ile tuz ruhu gibi bir çeşit asit az miktarda karıştırılıyor. Bu karışım, ardından laboratuvar ortamında hazırlanan ve mikrop öldürücü madde olarak bilinen ozon, gaz ile birleştiriliyor.”

Link to comment
Share on other sites

kişiden kişiye bulaşan H1N1 virüsü yüzünden 39 kişi öldü. Bu ölenler hiç mi otobüse binmedi hiç mi ailesi ile yakın teması olmadı bu virüsün bulaşma prensibine hala yeteri derecede açıklık getirilimiyor. hava yolu ile insandan insana bulaşıyor ama ne tür hastalara? her insana bulaşıyor olsa şu ana kadar ölenlerin yakın temasta bulundukları kişilerde hastalıktan etkilenmiş olması gerekirdi. yetkileler artık bugün şu kadar kişi öldü .... diyerek halkı tedirgin etmek yerine kesin bir sonuçla gerekli açıklama yapsınlar. hangi kronik hastaların bulaşma riski fazla? örnek geçenlerde gazi hastanesi personelinden biri bu virüs yüzünden öldü bu merhum hiç ailesi iş arkadaşları ile yakın teması olmadı mı? halkı bu denli tehlikeli bulaşma riski %90 lar ile ifade edilip tedirgin ediliyor ama gerekli yerler gerekli incelemeleri nasıl yapıyor ne tür verilerle çalışıyor hiç bir açıklama yok. yetkililerin belirttiği gibi açıklama ile yapılacak hesapta şu andan Türkiyenin minimum yüzde 5 i bu virüse tabi olmuş olması gerekti. virüsü kapan kişi hiç yoksa etrafındaki 5-10 kişiye aktaracak onlar diğer da beş on kişi dersek bu sayı belirtilenin çok üstünde olması gerekti. insan psikolojik olarak başı arımazken on beş dakika başım ağrıyor diye tekrar ettimi başı ağrır. hasta olmayan kişi panik atak tedirginlik sonucu bu hastalığa daha rahat yakalanılabilir hale getiriliyor yazık valla. Face de gezen bir paylaşım var:

2oo6 DeLiDana - 2oo7 Kuş Gribi - 2oo8 Kene - 2oo9 Domuz Gribi - 2o1o Hayvanat Bahçesine hoşgeLdiniz aLLah rahmet eyLesin :) :)

bunun misali son 3 senedir delidana dedler katlettiler 2007 kuş gribi dediler gitti onca hayvan 2008 kene baş belası dediler dezenfektanlar vs nerden geldi yurt dışından

sene 2009 oldumu sana domuz gribi ama domuzları katletmiyoruz niye avrupa tüketiyor. bu yazıya muhalefet yapacak arkadaşta olabilir saygı duyarım ama ben görmediğim şeylere inanmam. 39 kişi öldü Allah rahmet eylesin bilimsel raporları kesin ölüm nedenleri? hadi bunlar domuz gribi bunların ailesi yokmu hiç mi yan yana durmadılar hiç mi öpüşmediler bu 39 kişiden otobüse binen halka karışan iş yerindeki arkadaşları ile yakın olan olmadı mı ? bi domuz gribi sevdası başladı olanlara bakın

Tüketilmesi gereken yiyecekler

Kırmızı biber -- gidin bakın bakalım kilosu ne kadar olmuş en son markette 4tl diye okudum

ceviz... turşu ... dezenfektan ...... daha bir sürü şey söylediler. ekonomiye can geldi yurt dışında üretilen aşılar ülkeye girdi.... Domuz gribi yoktur demiyorum vardır ama birde olaylara farklı bakalım. İnsan psikolojik olarak başı ağrımazken 15 dakika ağrıyor dedimi ağrıyo ülkeyi önce psikolojik entrikaya sokmaya hiç gerek yok. hoş ülkede bilime bilim adamlarına önem verilseydi bu virüsün kesinlikle kimlere bulaştığını kimlere bulaşmadığını ve hatta kendi aşımızı kendimiz üretiyor olurdur. domuz gribi var olmasına var ama medyada ki gibi abartılması çok yanlış bana kalırsa belirli bir kronik hastalık grubuna ithaf ediyor.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 hafta sonra ...

Beyler bende dezenfektan var sprey şeklinde isteyene satılır 2.5dan bırakırım toplu alımlarda güzellik yaparım :) elimde suan 400 tane kaldı 400den fazla satamam bütün yasal belgeleri vs.leri bulunmakda

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...