Jump to content

Harry Kewell Gidecekmi ?


NoobAccountant

Recommended Posts

30c6b1l.jpg

Harry Kewell

   
Türkiye’ye tatile bile geleceği tahmin edilmeyen dünya yıldızı, Türkiye’de 2. sezonunu geçiriyor.. 2008-09’da Liverpool’dan bonservis bedeli ödenmeden G.Saray’a getirilen büyücü lakaplı Avustralyalı, yönetimi kelimenin tam anlamıyla ikilemde bırakmış durumda..

Vatan'ın haberine göre, Esasında Kewell konusunda ayrı ayrı işlenmesi gereken çok fazla durum mevcut. Bir kere 31 yaşındaki futbolcunun performansından kulüpte herkes çok memnun.. Bu sezon 18 maçta attığı 10 gol ve yaptığı 4 asistle kariyer zirvesi yapan Kewell’dan kimse daha fazla bir şey beklemiyor.. Fakat oyuncunun ’devamlılık’ sorunu burada devreye giriyor. Otoimmun hepatit gibi ileri derece karaciğer hastası ve bu sebeple futbolculuk yaşantısı boyunca %100 bir performans sergileyemeyecek olan Kewell, 90 dakika oynamakta zorlanıyor.

Yönetim de burada şunu düşünüyor: "Yılda 2.5 milyon Euro verdiğimiz bir futbolcudan %100 yararlanmalıyız." Hem Avustralyalı’nın şu andaki gücü bile normalde ’doping’ sayılan maddeleri kullanması sonucu oluşuyor. FIFA ve UEFA’dan izinle bu ilaçları kullanan ve buna rağmen 60’tan sonra oyundan düşen Kewell’ın yönetimdeki en büyük soru işareti de aslında bu..

KENDİSİ DE GİDEBİLİR

Sarı - kırmızılılarınçok düşündüğü bir konu ise daha olumlu.. Kaptan Arda’ya rağmen takım içinde gösterdiği ağabeylik ve arkadaşlarına olan desteğini düşünen yönetimin orta yol bulmak için 6 ay süresi var.. Yönetim ve Rijkaard’ın ortak kararı sonrası yıldız oyuncunun durumu netlik kazanacak.

Kewell kalmak isteyecek mi, o da ayrı bir konu. Türkiye’ye geldikten sonra sıkıntılı günlerini geride bırakan ve kariyerinde ulaşmadığı istatistikleri (54 maç, 23 gol, 11 asist) yakalayan Oz Büyücüsü’nü almak için birçok İngiliz ekibi şimdiden nabız yoklamaya başladı.[/CODE]

  • [b]Kişisel Yorum:[/b]

[b]Bu yazıyı okudum ve içim birden cız etti.Dedimki böyle bir adamı da kaybedersek nadir sayıda olan centilmence oynayan,sadece saha içi değil saha dışındaki beyfendiliği ile örnek olabilecek insanlar da giderse,kıymetleri bilinmezse halimiz nice olur?Kendisine "Dady Coold" şarkısını ismine marş haline getiren biz taraftarlar buna isyan etmezmiyiz?

Sadece bir Galatasaraylı olarak değil,futbola profesyonel bakan biri olarak gerçekden ve samimi olarak görüşlerinizi almak istedim.Anında paylaşmak istedim.

Yorumlarınız için şimdiden teşekkür ederim,

Saygılarımla..[/b]

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...