Jump to content

Switch Bağlantısıyla Pc Kontrol


oscar30

Recommended Posts

Mrb arkadaşlar.Tek tlf hattından switchle iki pcye int paylaşımı yaptık,ağ bağ.yok.Acaba diyorum diğer pc den benim pc ye kontrol sözkonusumu?Biraz araştırdım,yazıcı dosya paylaşımı yoksa olmaz deniyor.paylaşımımız yok.

diğer yol:çalışma gurubu ile diğer pcye girmek

Bilgisayarım-Ağ bağlantılarım-Çalışma grubu bilgisayarlarını göster yolunu uyguladım ve aşağıda yazdığım pencere açıldı.Yani benim çalışma gr bilg görme yetkim iznim yok diğer bilgisayarın var,doğrumu anladım???

Merak ettiğim pcme bir kontrol sözkonusumu,güvenlik amaçlı .bu konuda yol gosterecek arkadasa şimdiden tşk ederim.

açılan penceredekı yazı:

workgroup erişilemez.Bu ağ kaynağını kullanma izniniz olmayabilir.Erişim izninizin olup olmadığını öğrenmek için bu sunucunun yöneticisiyle temasa geçin.

Bu çalışma grubu için sunucuların listesi kullanılamıyor

Link to comment
Share on other sites

dostum klasör seceneklerinden basit dosya paylaşımını kapat ve daha sonra partitionlara git paylaşıma gir ve paylaşımları oradan kapat partitionlar varsayılan olarak c$ şeklinde gizli olarak paylaşıma acık gelir bunu yaptıktan sonra pc ne hükmedebilmesi için mutlaka farklı programlar yuklemesi lazım ..

Link to comment
Share on other sites

switch ile bağlantı 2 pcye oldu.pclerın ethernet kablosu switche girdi.switchdende tele ve modeme bu sekılde.

ag baglantısı kurmadan baglantı yaptık.

ayrıca modofıye kullanmıyorum orjınal xp kullanıyorum,bilgiayarım-ag baglantıları-ag bag goruntule ve yerel ag baglantısında sag tık ozellıkler bolumunde mıcrosoft agları ıcın ıstemcı-mıcrosoft agları ıcın dosya ve yazıcı paylasımı gıbı ozellıklerın basında tıkler nasıl olacak?(pcye erısımın engellenmesı ıcın)burası onemlı

??????????????

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...