Jump to content

Ücretsiz Ashampoo Burning Studio Lisansı


YAGMURADAM

Recommended Posts

Ücretsiz Ashampoo Burning Studio Lisansı

ashampoo-burning-studio_2010_gui-630x454.png

Program hakkında bilgiler:

CD, DVD ve Blu-Ray disklere yazmak için kullanılan popüler bir program olan Ashampoo Burning Studio 2010‘un 50$ olan lisansına ücretsiz sahip olmak istemez misiniz!

Kullanıcı dostu bir arayüze sahip, gerekli tüm özellikleri içinde barındıran gelişmiş bir yazma programı olan Ashampoo Burning Studio, bu alandaki en popüler program olan Nero’ya ciddi bir alternatiftir. Üstelik özelliklerine göre oldukça düşük bir boyutta. Kurulum dosyası 30 MB, kurulduktan sonra kapladığı alan sadece 75 MB. Kullanımı da oldukça kolay, Türkçe dil desteğine

Ücretsiz Lisans İçin Yapmanız Gerekenler:

http://www2.ashampoo.com/webcache/html/1/trial_step_1_6034_2_USD.htm

den gireceğiniz üretici sitesindeki formda sadece “E-mail” kısmını doldurun. Gireceğiniz adrese bir e-posta mesajı gönderilecek.

Gelen postadaki bağlantıya tıkladığınızda açılacak olan sayfada herhangi bir bilgi girmenize gerek olmadan “Ok, Send” tuşuna basın. Bu işlemden sonra lisans anahtarınız e-posta adresinize gönderilecektir.

http://www.computerbild.de/download/Ashampoo-Burning-Studio-2010-Kostenlose-Vollversion-430765.html?dl=1

3. Ashampoo Burning Studio 9.10 yazılımını bilgisayarınıza indirin. Açılan sayfada bir süre beklediğinizde indirme işlemi başlar. Başlamazsa “hier” yazan bağlantıya tıklayabilirsiniz. Dosya 30.7 MB boyutundadır.

4. Dosya inince üzerine tıklayarak gerekli adımları takip ederek kurulumu tamamlayın.

5. Kurulum bitince uygulamayı başlatın. İlk açılıştaki seçeneklerden “Enter Key“i seçip devam edin. Sonraki aşamada çıkan kutuya e-posta adresinize gönderilen lisans anahtarını girin ve “Register” tuşuna basın. Ve işlem tamam… 50$’lık bu yazılıma FirsatAvcisi.com farkıyla ücretsiz sahipsiniz.

6. Yazılımı Türkçe’ye çevirmek isterseniz “Settings” menüsündeki “Languages” bölümüne girip alt kısımdan Türkçe‘yi işaretleyin ve programı kapatıp yeniden açın, ve yazılım Türkçe olarak karşınızda!

ÖNEMLİ NOT: Lisans anahtarı sadece yazılımın 9.10 sürümünde geçerlidir. Yazılımı ilk çalıştırdığınızda yeni sürüme (şu an yeni sürümü 9.12) güncellemek isteyip istemediğinizi soracaktır: Hayır deyin

http://www.firsatavcisi.com/yazilim-firsatlari/ucretsiz-ashampoo-burning-studio/

açılan sayfada anlatılan adımları takip etmeniz yeterli.

Gülegüle kullanın.Saygılarımla

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...