Jump to content

Nortonghost 10 Ile Hdd Klonlamada Olumsuz Sonuc


yusufgoral

Recommended Posts

pc nin hdd sin isöküp başka bir pc ye taktım.nortonghostla copy my hard drıve seceneginden klonlamayı bitirdik.succed di ye bir mesaj veri bitirdiginde.sonra hdd nin icine baktım. birebir kkopyaaldı.başka bir mesaj cıkmayınca bilgisayarı kapattım diger pc ye taktım hdd yi.fakat boot etmedi disk failer hatası verdi. bitürlü acılmadı.saglam makineye akınca diskin icinde herşey var normalde windovs oyunlar felan

ama boot etmiyor diğer makinede.yardımlarınızız bekliyorum

Link to comment
Share on other sites

Norton Ghost için birşey diyemeyeceğim ama ben bu disk klonlama işini(hemde 2 partionlu disk idi..) acronis UNIVERSAL RESTORE ile tam bir başarı ile gerçekleştirdim.

TNCTR'de bulabilirsin.

Kolay gelsin.

Ama sen değişik makineye aktarmak istediğine göre sorunun disk klonlamak olmamalı ve zorunlu olarak acronis universal restoreyi kullanmalısın(Ghost bu işi yapamaz. Sürücülerin yüklenmemesi seçeneği falan onda yok zaten. Yani uyumsuzluk, tanımamazlık falan olur.).

Kullanmak kolaydır. Azbuçuk ingilizce olunca program zaten seni yönlendirir. Disk klonlama seçeneğini seçme(Çünkü değişik donanımlı makine için yapıyorsun). Önce bu program ile backup yedek(imaj) al. Sonra universal seçeneği ile diğer diske restore et.

Kolaydır ve sanada kolay gelecektir.

Link to comment
Share on other sites

arkadaşım kolanlamak için makinelerin tüm özelliklerinin aynı olması gerekli. en azından işlemci ve anakart birebir aynı olacak. yoksa çöküyor. yok makineler hdd ler aynı ama bu hatayı veriyor dersen BIOS ayarı yapmayı biliyorsan orada boot ayarlarını bir kontrol et HDD ye boot verilmemiş olabilir.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...