Jump to content

Iobit Security 360 Ücretsiz 1 Yıllık Yasal Lisans!


YAGMURADAM

Recommended Posts

IOBit Security 360 Ücretsiz 1 Yıllık Yasal Lisans!

Konu hakkında bilgiler:

IOBit Security 360, alanında en başarılı güvenlik yazılımlarından biridir. Bilgisayarınızı casus yazılım (spyware), reklam yazılımları (adware), truva atları (trojan), şifre çalıcılar (keylogger), bot saldırıları, solucanlar (worms) ve korsan saldırılarına (hijacker) karşı korur. Eşsiz “Dual-core”, yani çift çekirdekli yazılımı ve sezgisel algılama özelliği ile sisteminizi hızlı bir şekilde ve derinlemesine korur. Bu yazılımı mevcut Antivirüs yazılımınızla birlikte kullanabilirsiniz. Sisteminizi yormaması en önemli özelliklerinden biridir.

Yazılım normalde ücretsizdir ancak ücretsiz sürümünde “otomatik güncelleme” ve “otomatik tarama” gibi önemli özellikler eksiktir. Bu özelliklerin bulunduğu “Pro” sürümünün normalde fiyatı yıllık 20$‘dır. Ancak kısa bir süreliğine (11 Kasım 2009) üretici sitesinden kayıt yaptırıp ücretsiz 1 yıllık lisans alabilirsiniz.

Bunun için öncelikle programı indirin.Daha sonra

http://db.iobit.com/license-free/win7-special-offer.php

adresine gidin.

ve açılan sayfadaki kutuya E-mail adresinizi yazın, altındaki güvenlik kodunu girip “Get Free License” tuşuna basın. Bu şekilde lisans kodu e-mail adresinize gönderilecektir. Gelen kodu programa girerek bu güzel yazılımı 1 yıl boyunca ücretsiz olarak ve en önemlisi yasal bir şekilde kullanabilirsiniz.

Son gün 11 Kasım 2009 dur.

Link to comment
Share on other sites

  • 6 ay sonra...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...