Jump to content

Birblog.ac (kapandı)


wiperone

Recommended Posts

Merhabalar

Benim Birblog.ac servisimden aldığım blogum vardı. bugün hiç giremedim

hızla yükseliyordu site googledan aratınca blog aç diye 2. sıradaydı yazık oldu o kadar emeğe

şu sıralar yeniden baktım şu yazıyla karşılaştım

Birblog.ac Yönetiminden,

06.11.2009, saat 11:00 civarı oldukça talihsiz bir olay yaşadık. Birblog.ac ve diğer sitelerimizin bulunduğu sunucu kesinlikle bizden kaynaklanmayan bir hata sonrası veri merkezi tarafından formatlanmıştır. Gün içerisinde elimizden gelen bütün çabayı gösterdik ancak nafile. Sadece kapanan site Birblog.ac değil. Diğer tüm web sitelerimiz yayına kapandı.

Bu güne kadar 10.000 dolardan fazla harcayarak devam ettirdiğimiz Birblog.ac'ı bu talihsiz olaydan sonra devam ettiremiyoruz.

Bu olayın bizimle hiçbir ilgilisi yoktur. Oluşan hata tamamen veri merkezin sorumsuzluğu ile ilgilidir. Bu olayda tamamen madur durumdayız.

Bizim ve sizin emeklerini böyle bir sorumsuzlukla çöpe atan veri merkezi için söyleyecek tek birşeyimiz var oda Allahlarından bulsunlar!

Birblog.ac yönetimi olarak tüm kullanıcılarımızdan ve ziyaretçilerimizden özür diliyoruz. Hepimize büyük geçmiş olsun. Sizin emekleriniz kadar bizimde emeklerimiz ve çok çok büyük maddi kaybımız var. Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Link to comment
Share on other sites

Bu yazı falan sallama gibi geliyor bana kafası esince kapatıyorlar o kadar insanın emeğine yazık oluyor buradan bir tane blog almıştım 1 ay olmadı daha allahtan yedeğini almışım konular ve mesajların şimdi ücretli wordpress blogu kullanıyorum konuları oraya yükledin en güzelide bu hiç bir free veya başkasının elinin altından yönetilen blogları güvenmeyin kesinlikle sonra çok pişman olursunuz eğer ki ücretli almıcam diyorsanız kesinlikle bloggeri tavsiye ederim nede olsa koskoca google var arkasında.. =)

Al işte noldu site kapanınca o kadar kişinin emeğine ve bilgilerine yazık oldu..

Link to comment
Share on other sites

Hiç bir zaman Blog işine sıcak bakmadım bir gün imkanlarım olursa mütevazi bir site kuracağım aslında amacım WEB tasarımını öğrendikten sonra sitemin tasarımını kendim yapmak istiyorum... Rabbim uzun ömür veripte tez elden canımızı almazsa böyle bir düşüncem var...

"Elin ipiyle kuyuya inilmez"

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...