Jump to content

Xp Or Win 7


joboxers

Recommended Posts

Günaydın,

öncelikle yıllardsır XP kullandığımı belirtmek istiyorum. geçen hafta da 7 kurdum ( katılımsız ). Vistadan cok farklı olmadığını gördüm. Yani temel olrak XP nin üstüne 7 yi entegre etseler bence harika bisey olurdu. Elbette Xp hala en kullanışlı sistemdir, buna karşın güvenlik açıkları en fazla olanı da. XP de benim en sevmediğim şey, belli bir süre sonrta açmalaması, yani yardımcı proğramlar olmadan XP nin ayakta kalması zor, cok narin bir yapısı var. Her şeyden kıl kapıyor. Sanırım kurduğum bir sistemi 6 aydan fazla kullandığımı hatorlamıyorum. her seferinde sistem öyle bir hale geliyor ki, en mentıklısı tekrar kurmak daha mantıklı oluyor, tamir programları da belli bir noktadan sonra iflas ediyor.

Şimdii, acaba 7 bu noktada nasıl acaba, uzun süredir kullananlardan öğrenmek lazım. Bilgisi olanlar paylaşırsa sevinirim.

Bu arada, kullandığım xp lerden bazıları orjinal bazıları da morning ve barıs kardeşinkiler, ayrıca cok beğendiğim bazı rus elemanlarınkilerden

ismet

Link to comment
Share on other sites

Ben de vista kullandım, kurduğuma da pişman oldum, kendimi zorladım ve 2 hafta kullandım, her yönüyle tam bir sinir bozucu. Efsane xp bence de 2010 da yavaş yavaş yerini win 7 ye terk edecek gibi, hele güncellemeler ve yzılımlar oturunca fark daha net ortaya cıkacak gibi. benim bildiğim kadarı ile vistanın güvenliği esasen şu anki win 7 den bile iyi hala ancak, o kadar komplike ki hic bir normal düzl kullanıcı bunlarla uğraşmak istemez, ben bile bi ara kayboldum. Xp deki güvenlik evlere şenlik, doğruya doğru, ama kullanışlı arayüzü ve menüler, birde o kadar alıştık ki, herşeyini ezbere biliyoruz. Ben nerdeye kayıt defteri alt başlıklarını ezbere biliyorum.

Win 7 nin tam oturması sanırım 2010 hazırana kadar sürecek gibi, yurtdışındaki bazı forumlarda da görüstüğüm arkadaşlar da aynı fikirde. Win 7 nin mofiye edilmesi sanırım en az 6 ay alacak zira çok yeni, once modlar programa entegre olmalılar, xp gibi değil.

Ben rusların yaptıkları katılımsız ( activated ) ing-rus modifiye versiyonunu kullanıyorum, görsellik, book ve kapanış süperrr. Driver elbette şimdilik sorun oluyor, özellikle ana ve ekran kartlarda.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...