Jump to content

Genius'tan Yeni Dizüstü Faresi


umutcnakn

Recommended Posts

Dizüstü bilgisayar kullanıcıları daha rahat kullanım için touch pad yerine bir fare kullanmayı her zaman tercih ederler. Bilgisayar ile birlikte bir de fare taşımak ise çoğu kez can sıkıcıdır. Eğer siz de hem hafif hem az yer kaplayan hem de yüksek performansla çalışan bir dizüstü bilgisayar faresi arayanlardansanız Genius'ın Micro Traveler modeli tam size göre.

Boyutları Küçük Performansı Yüksek

Genius Micro Traveler optik fare, bir kartvizitten daha küçük boyutlarıyla dizüstü bilgisayar sahiplerinin gönlünü fethetmeyi başarıyor. Sadece 74 mm uzunluğundaki Micro Traveler süper mini dizüstü bilgisayar faresi, 1200 dpi çözünürlükte çalışan optik sensörü sayesinde yüksek izleme performansı sunuyor. Otomatik olarak kendi içine toplanan kablosu ise dolanma sorununu ortadan kaldırıyor.

Konforu Yanınızda Taşıyın

Basit kullanımı ve kompakt tasarımı ile dizüstü bilgisayarınızın vazgeçilmez yol arkadaşı olmaya aday Genius Micro Traveler hem Windows hem de MacOS işletim sistemleriyle tam uyumlu olarak çalışabiliyor. Bağlantı olarak USB arayüzünü kullanan Micro Traveler, Tak ve Çalıştır (Plug and Play) özelliği sayesinde herhangi bir yazılım yüklemesi gerektirmeksizin her bilgisayarda rahatça kullanılabiliyor.

Mobil Yaşam Tutkunlarına Özel

Süper mini boyutuyla adeta bir aksesuar gibi yanınızda kolayca taşıyabileceğiniz Micro Traveler fare, sık seyahat eden ve dizüstü bilgisayarını yanından ayıramayan mobil yaşam tutkunlarının isteklerini tam anlamıyla karşılıyor.

genius-micro-traveler-red.jpg,

Kaynak:pcnet.com.tr

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...