Jump to content

Msn 2009 Ve Msn 8,5 Setup Yapma Yardım


gölge

Recommended Posts

arakdaşlar msn 2009 ve msn 8,5 kendini internet üsütnden güncelliyor pc kuruyor ben bu kurulu halini nasıl setup yapabilrim çoklu yaması ile birlite smart ınstall maker yapılaibliyormuş ama setup programını kurarken oluyormuş smart ınstall maker arakdaşar nasıl setup yapabilrim kurulu halini şimdiden tşk...

Link to comment
Share on other sites

Dostum ne gerek var setup programlarına falan.uzun işler onlar. eğer illaki setup dosyası yapcam diyorsan sana başat>çalıştır'a iexpress yaz windows ın kendi setup yapma programını öneriyorum. Yada Winrar SFX i de kullanabilirsin. gerek yok o kadar ıvır zıvıra bence :D:)

Link to comment
Share on other sites

kardes 8,5 ile 2009 sürümü biraz karışık yoksa winrar 7ziple katılımsız yapabiliyorum yaptım olmadı bana yardımcı oaliblrimisin

winrar SFX ile mi denedin ? bir yolu daha var. çalıştır a iexpress yaz.windows un kendi setup hazırlama programından yapmayı dene. direk olarak klasör ü seç içindeki dosyaları değil. ama winrar i kullanırsan hem programın kısayol unu istediğin dizine çıkarabilirsin , dosyanın kurulacağı dizini belirleyue bilirsin.

önce msn version kaç ise onu netten doğal hali ile indir..ve bilgisayarına kur daha sonra winrar ın sfx seçeneklerini kullanarak kurulu olduğu dizini setup haline getirebilirsin. Yada başka bir yolu daha var.

Denemedim bilmediğim için emin olmamakla beraber MSN portable yapılabilir mi araştırmadım şuan ama portable yaparak içindeki dosyaları yine sfx ile setup layabilirsin.

Link to comment
Share on other sites

Neden yapıyorsun eğer katılımsız vs. bir iş yapmak istersen AutoIT vs. gibi yöntemleri kullanırsın anca.. Ama sana tavsiyem forumda daha önceden yapıldı bu tarz işlemler nasıl yapıldığı hakkında bir dünya ders var. incelerseniz iyi olur.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...