Jump to content

Fcleaner 1.2.6.1102 Pro / Portable


Ab@zA

Recommended Posts

FCleaner_wm.jpg

FCleaner programı gerekli tüm araçları içinde bulunduran ücretsiz bir Windows temizleme ve optimizasyon aracı. Kullanılmayan dosyaları temizleyerek diskinizde boş alan yaratmanıza yardımcı olan, sisteminizi yavaşlatan gereksiz dosyalardan bilgisayarınızı arındıran, sisteminizi ve Windows ayarlarınızı daha hızlı çalışması için ayarlamalar yapan güçlü ve küçük bir program olan FCleaner isim benzerliği ile sizlere bir diğer popüler sistem temizleme aracı olan CCleaner programını hatırlatmış olabilir.

Bu ücretsiz sistem aracı aynı zamanda kişisel bilgilerinizin güvenliğini sağlamanıza da yardımcı oluyor. Web gezintileriniz sonucunda oluşan internet geçmişi ve sitelerin bıraktığı çerezler FCleaner ile birlikte tamamen ortadan kaldırılabiliyor. FCleaner yardımıyla tüm aktivitelerinizin izini sadece tek bir tıklama ile temizlerken aynı zamanda bilgisayarınızı gereksiz dosyalardan kurtarıp ilk günkü performansı elde edebileceksiniz.

Programın desteklediği internet tarayıcıları;

Not: Program kurulumu İngilizce olarak gerçekleşiyor. Fakat FCleaner Türkçe dil desteğine sahip. Programı Türkçe yapmak için bu adresten dil dosyasını indirip daha sonra programın "Options" sekmesindeki Language bölümünden Add... butonu yardımıyla indirdiğiniz dil dosyasını programa eklemeniz gerekmektedir.

http://www.fcleaner.com/downloads/fcleanerportable.zip[/CODE]

Link to comment
Share on other sites

  • 5 ay sonra...

v4qgd3.jpg

Portable FCleaner 1.2.9.409 | 3.75 MB

Homepage -

http://www.fcleaner.com[/CODE]

Download Portable FCleaner 1.2.9.409

[CODE]http://uploading.com/files/mcb8cfm8/Portable%2BFCleaner%2B1.2.9.409.exe/

http://ul.to/yf0pm0

http://letitbit.net/download/63115.630335ed6e4dc43d7f655e3b1/Portable_FCleaner_1.2.9.409.exe.html[/CODE]

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...