Jump to content

Tüm Programlara Nasıl Kategori Eklerim


carlos1994

Recommended Posts

Başlat - Tüm Programlar Kısayoluna Bazı İşletim Sistemlerinde Gördüm Yeni Bir Kısayol Ekliyor mesela programlar gibi eklediği addonların kısayollarıda orda çıkıyor nasıl yaparım bende oem diye klasör açtım ayarları yaptım zaten bikaç reg kaydı yazdımda buna göre bir reg kaydı varmı

Link to comment
Share on other sites

Basittir aslında . Örneğin siz kendi yazdığınız veya kendi belirliyeceğiniz isimle sistemde bulunmasını istediğiniz programlar için kur dosyası hazırlamanız gerekir. 

Örneğin; Kaynak kodunu aldığın bir yazılımı geliştirdin,veya kendi yapdığın işletim sistemine belli programları kendi belirliyeceğin isimle dahil etmek istiyorsun  Ve bunu kendi adında vermek istiyorsun o zaman buna katılımsız kurulabilecek bir kur dosyası hazırlaman gerekir. 

Bunun en kolay yolu " Smart İnstall Maker" adlı yazılımdır. Bu program sayesinde Normal bir setup ekranı hazırlayabilir istersen "Silent" seçeneği sayesinde programını da bizim istediğimiz gibi katılımsız kurdurabilirsin. Bunun için gerekli dersi Blackman12 verdi forumda mevcut.

- http://www.tnctr.com/index.php?s=&showtopic=40365&view=findpost&p=176138

Link to comment
Share on other sites

Bide buna bakasnız

su benım yaptıgım soundmaxp sistemindekinden mi bahsediyorsun ?

adszt.jpg

veya bak yolları yukardan iyi izle benım sıstemdeki bu şekilde bu klasörlerın adlarını deişebilir kendıne gore duzenleyebilrsin portable programlar ekleyebilirsin içlerine

62140396.jpg

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...