Jump to content

Türk Telekom Çalışanlarının Sorumsuzluğu


sebtom

Recommended Posts

Bundan 2 ay once ttnet sınırsız pakete başvurdum diyorsun yani ilk iki ay içinde 55 ve 120 gb indirdiniz öylemi eğer yanlış anlamadıysam 3.ayı ve 4.ayı kastetmiyorsan ilk 2 ay ücrete tabii değil sözleşmede öyle 1-2 ay içinde değişmediyse tabiki benim 4 gb kotam var ilk 2 ay ben 6 gb geçmiştim (isterse 100 gb olsun) fakat hiç ekstra para vermedim 2.aydan sonra ücrete tabi bence para vermeyeçeksin...

Link to comment
Share on other sites

Evet 2 ay oldu basvuralı ama ılk ayın faturası 84 lıra geldı.Acımazsız herıfler gayette dayamıslar faturayı abbbooooo arkadasımızın dedıgı gıbı serefsızlık yapıyorlar tekel konumuda oldugu ve alternatıfı olmadıgı ıcın. Begendıgımızden turku kalmayan telekomu kullanmıyoruz zorunlulukdan bunlar bunu bılıyor adılık yapıyorlar. Allah dusurmesın butun haklarımı arıcam gerekıyorsa daha cok masrafa gırerım yeterkı haklı oldugum kanıtlayabılıyım.Cok ınsanın hakkını yıyorlar. Boyle sorumsuzluk gormedım ben ılgılenmıyorlar bıle bıde reklamlarda sıtelerınde utanmadan 70 mılyona yalan soyluyorlar yahu hangı tarıfesı gercekten anlattıkları gıbı cıktı bırtane arkadas acıklasın bana. Sımdı 2.ay faturasını beklıyorum bakalım ne kadar dayıyacaklar bu sefer..

Link to comment
Share on other sites

Evet 2 ay oldu basvuralı ama ılk ayın faturası 84 lıra geldı

ttnet şözleşme metni elinizdemi yedek verilen ve orada ilk 2 ay ücretsiz diyormu eğer öyle diyorsa mümkün değil para alamaz...almasına anlamda veremedim

Link to comment
Share on other sites

ttnet şözleşme metni elinizdemi yedek verilen ve orada ilk 2 ay ücretsiz diyormu eğer öyle diyorsa mümkün değil para alamaz...almasına anlamda veremedim

Herseyleri karısık anlamadım ki. Sozlesme metinini incelemedim daha yanlız turk telekom onada bır kılıf uydurmustur.Hıcbır eylemlerınde tuketıcıyı dusunduklerını sanmıyorum hep ınsanları durtmeye yonelık yazık gunah ya sadece ben degıl ttnet kullanan butun ınsanların ahı var bu konuda yazıklar olsun dıyorum tovbe ettırdıler beni turk telekoma fatura dahı odemeye gırmıcem artık.

Link to comment
Share on other sites

Aynı türden bir şey benim de başıma geldi.. Net bağlatmaya gittim bayiiye, dedim ki bana 8bmt 49 liralık olan tarifeden bağla. O da sordu, sınırsız mı diye evet dedim. Eve geldim net bağlandı. Baktım adam bana 1 mbt sınırsız bağlamış. 45 lira. Diğeri 49 liraydı. Üstelik ilk 3 ay tarife değişikliği yapılmıyormuş. Şimdi gel de küfür etme. Adam kendi küçük kafasında alışmış sınırlı sınırsız ayırımına, önüne gelene bağlıyor.

bilmeden iyilik yapmış :D)

15 gb aştığında 512 kb olacaktı hızın

içinizde en rahatı benim herhalde 4 mb sınırsız kullanıyorum.

faturalarımın çoğu 18 tl geldi. son aylarda belki 83 tl öderim .

smile kampanyasının gözünü seveyim arkadaşını getir indirim yapayım diyor bende faydalanıyorum.

Link to comment
Share on other sites

Arkadaşım bir dönem ttnet aboneliği yapan bir bayi olarak üzüldüm.

Senin aboneliğini yapan kişiler kendi kafalarına göre işlem yapmışlar. Seninde altında imzan olduğu için telekom tarafından bir hak idda etme şansın yok. Bayi konusunda ise adamlar seni kale alacaklar mı bu bir meçhul çünkü sen dedin biz yazdık tarzında bir savunma yaptıkları anda yapacağın bir şey yok. MAhkemeye gitsen bile sunacakları belge ile bakın biz sorduk yazdık imzaladı bizim suçumuz yok diyecekler yani bir kazancın olmaaycak..

Unutmadan arkadaşlar birşey belirtmek istiyorum TTnet bayileri her ay bir kota alıyorlar ttnet ten... BU kotayı doldururlarsa ekstra pirim alıyorlar ki budurumda başvurularınızın 1 aydan fazla sürede neticelenmeside normal oluyor.

Daha öncede bir yazımda belirtmiştim telekom yanlısı biri değilim. Telekomun bazı yaptırımlarından dolayı bayiler kurnazlık içerisine giriyorlar para kazanmak için ve buda müşteri için kötü sonuçlar doğuruyor. geçmiş olsun arkadaşım...

Link to comment
Share on other sites

eğerki evraklarda 4 gb sınırlı olduğu yazılı ve sizinde altında imzanız var ise. korkarım bi talepte bulunamazsınız. size sorarlar sınırsız talebinde bulundunuzda neden 4 gb sınırlı yazılı evrakları imzaladınız kontrol etmeden..

zaten bir fatura kotayı ne kadar geçerseniz geçin 60 tl den fazla olmuyor.. iki fatura için 120 tl ödersin geçikmen var ise faizde ödersin.. olur biter..

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...