Jump to content

Php Veya Html Ile Yazılmış Dili Türkçe Hosting Scr


Recommended Posts

Selamın Aleyküm arkadaşlar;

Ben php veya html ile yazılmış dili türkçe bir hosting scripti arıyorum.İçerisinde

-Domian Sorgulama

-Müşteri Paneli

-Müşteri Destek Programı

-Hosting Takip

-Domain takip vs. gibi özellikler olursa iyi olur.Html ve daha basit birşeylede yazılmış olabilir.İçerisinde psd dosyaları olursa çok seninirim. :)

Link to comment
Share on other sites

Sayın yönetici arkadaşlar konuyu Webmaster İstek kategorisine taşırsanız sevinirim.Daha yeni olduğumiçin yeni gördüm Webmaster İstek Kategorisini.

Link to comment
Share on other sites

Dostum Böle Scriptleri Bulabilrsin Ama war-ez (kopyalanmış-sahte) olur, eğer resmi bişi yapacaksan buda başına bela açar, hazır scriptler var 150 tl herşey dahil çok güzel istersen o konuda yardım ederim ama diğer türlü tavsiye ve yardım edemiyorum...

Link to comment
Share on other sites

  • 3 hafta sonra ...

ve siz bu script ile para kazanacaksınız ilginç seyyar satıcılık yapmak gibi sıfır maliyet. Bi zahmet birazcık bütce ayırır yazdırır yahut gider birtane lisans satın alırsınız napıyorsunuz boş zamanlarında domain falan mı satacaksınız lütfen kaliteyi bu kadar ayaklar altına almayın.

200 yazacak arkadas helal olsun 200 tl ben klavyeme elimi sürmem kırk tane sorun cıkar su da olsun bu da olsun hiç bitmez...

simdi hocam "Html ve daha basit birşeylede yazılmış olabilir" html ile hiç bir sey yazılmaz html harf gibidir o sadece yaptığın seyin sonucu/çıktısıdır.

Hocam bu işler o kadar basit değil "Korsan yazılım" ın 6 ay hapis 2 milyar da (eski para) para cezası var. kaldı ki öyle korsan xp değil bu sirketlesiyorsuz webe acılıyorsun yakalanman %60 70 ihtimal . Onu da geçtik hadi warez scripte acık yerlestirdi adam ki yapması %90 senin tüm domainleri patlattı nolcak ? (alır kayıtları siler bilgileri değiştirir bir kere sızdın mı yapıalcaklar sınırsız)

tnctr.com da gezip bir script bulup 5 kurus vermden hosting domain satmak oh ne güzel.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...