Jump to content

Online Oyunlarla Başım Dertte


aynakolik_0660

Recommended Posts

Arkadaşlar merhaba;

Benim 1 tane başbelası abim ve kardeşim var. Bunlar şu facebook'taki farmville,burnbuddy,happy aquarium oyunlarına çok takılıyorlar. Resmen bağımlı oldular. Onların yüzünden bilgisayarda adam gibi çalışamaz oldum.

"Acaba" diyorum;"Filtre programına gerek kalmadan bu oyunlara bi engel koyabilir miyim?"

Yalnız yassak gibi bi program olmayacak. Ben explorer'de öyle bir ayarlama yapacağım ki bu oyunu açamayacaklar. Explorer'deki güvelik sekmesindeki site tanımlama bölümünü söylemeyin. Yemezler. Şöyle 40 yıl arasalar bulamayacakları bi engel istiyorum arkadaşlar. Görün ne kadar zor durumda olduğumu.Size güveniyorum.

Yardımcı olursanız sevinirim. İyi günler; iyi forumlar.

Link to comment
Share on other sites

ya da o oyunların olduğu server ip lerini bul, host dosyasına o sitenin ip adresini 127.0.0.1 olarak tanıt, ruhları bile duymaz. mesele facebook ta texas holdem poker'i zynga sunuyor, farmville oyunu da zynganındı sanırım, tüm zynga sunucularını host dosyasına ekle, ip nolarını da 127.0.0.1 olarak tanıt, tamamdır :rolleyes:

Link to comment
Share on other sites

facebook ile ilgilenmiyorsan facebook u kökten engelleyebilirsin ben hoşlanmıyorum o siteden engelledim bende girmiyorum bilgisayarımı kullananlarda o konuda rahatım .

Kaç tane antivirüs kullandıysam o siteye girince uyarı veriyor programda sorun olmadığına göre demekki o sitede var bir sorun.

Link to comment
Share on other sites

Yok aga facebook'la ilgilenip ilgilenmeme değil mevzu. Bu facebook oyunlarına abim ve kardeşim çok takılıyolar. Benim bilgisayarda çalışmamda engel teşkil ediyolar. Ben sadece oyunları engellemek istiyorum. Burdaki önerileri denedim bi işe yaramadı. Daha başka önerileri olan yada daha ayrıntılı anlatmak isteyen var mı bu yöntemleri onu sormak istemiştim.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...