Jump to content

Microsoft Dükkanı Açtı


vistaarda

Recommended Posts

Microsoft ilk resmi mağazasını nihayet açtı: İşte ilk gün yaşananlar ve en çok satanlar...

Microsoft en büyük rakiplerinden biri olan Apple ile her alanda rekabet edebilmek için bir süredir kendi perakende mağaza zincirini amaya hazırlanıyordu. Arizona - Scottsdale'deki ilk mağazanın açılışı ise kelimenin tam anlamıyla bir şölene dönüştü. Bazı Microsoft hayranları geceden gelip mağazanın kapısı önünde sabahladılar ve sabah olduğunda mağaza önündeki kuyrukta 500 kişiden fazla müşteri vardı.

İlk mağazasını bundan 10 yıl önce açan ama o dönem umduğunu bulamayan Microsoft, bu kez ilgiden oldukça memnun ve kısa sürede mağaza sayısını arttırmayı hedefliyor. Microsoft bu sayede Apple'ın ünlü mağazaları ile kısa sürede yarışabilir hale gelmeyi planlıyor.

Mağazanın ilk gününde en çok satılan ürün Xbox 360 olurken, HP ve Dell diz üstü bilgisayarlar ile Window 7 de ilk günden çok satanlar listesine girmeyi başardı.

kaynak:chip.com.tr

Link to comment
Share on other sites

Bizim memlekete gelmesi için öncelikle korsan kullanımın çook büyük oranda azalması lazım hala e win 7 ye 100$ verilir mi 50 tl (30$) olsa alırdım deniyor ! 50 tl red alert 3 veriyolar adama win 7 ra 3 ile aynı mı?

Apple de ms e öyle ise böyle dirip consol cıkartır mı aceba ? keske cıkarsa :rolleyes: wii gibi özgün bir konsol olsa hareket sensörlü bence console oraya kayacak cünki ps4 de hareket algılama bekliyorum sahsen hemde wii den öte sekilde.

Link to comment
Share on other sites

Şimdi param yok devamını sonra bıraksam :) Ya buraya gelse ne faydası olacak ki. Orijinal satışlar yapan birçok büyük mağaza bile istek yapınca arka taraftan bir üzerinde bir etiket yapıştırılmış orijinale benzetilmiş kopya ürün getirirken küçükleri bedavaya verir nerdeyse. Sonuçta microsoft mağazalarında da türkler çalışacağı için sonuç değişmeyecek ve 250 dolarlık ürünü ver 10 tl yarım saat sonra gel al denilecek. Microsoft yine boynu eğik dönecek türkiyeden.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...