Jump to content

Tnctr Ye Neler Oluyor


vistaarda

Recommended Posts

Valla bu aralar durum çok kötü gürünüyor.Hiç böyle olmazdı.Ayda 1-2 kere site kapanırdı ama artık günü birlik olmaya başladı.Birde burası kapalı olunca nette ne yapacağımı şaşırıyorum.Bu foruma gerçekten bağımlılık yapıyor...

Link to comment
Share on other sites

İnanın mod olarak söylemiyorum.tnctr kapalı olunca internete bile giresim gelmiyor.Çoğu zaman bilgisyarımı da kapatıyorum.Ki zaten internete girgiğimde geçirdiğim zamanın %90-95'i abartısız bu sitede geçiyoruz.Umarız bu geçici aksaklıklar düzeltilir.

Sizlerden ricam bu tarz yayın hayatı olan sitelerde olduğu gibi az çok demeyip bağış yapmanızdır.Bir çok yabancı sitede Donate butonu var.

Bizim siteni de kesintisiz ve hızlı yayın yapması için maddi katkılarınıza ihtiyacımız var.Bu tip sitelerin google vey benzeri şirketlerden reklam alamadığını/alamayacaklarını bilirsiniz.Geriye sizler kalıyorsunuz.

Bu arada belirteyim hemen bağış zorunlu değildir.Birileri atlayıp niye para verelim ki diğer sitelerde var zaten demesin.Unutmasınlar ki o sitelerin hemen hemen hepsinde bağış bölümü var.Onlar da yayınları için bağışa ihtiyaç duyuyorlar.Saygılarımla

Link to comment
Share on other sites

Birazcık.. Elinizi Cebinize atsanız Hiç kesinti yaşamayacak forum.. :)

Kayra Hocam Küçük kayra nasıl bu arada (: iyidir inşallah.. Forumun küçük.. üyesi (:

Şuan yanımdaki yatakta yatıyor :)

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...