Jump to content

Polen Kaplı Arılar ( Einstein Uyarısı )


zinnnn

Recommended Posts

POLEN

Çiçek tozu olarak adlandırılan polen. çiçeklerin cinsiyet hücresidir. Arı Poleni.

arıların yavrularını beslemek amacı ile çiçeklerden topladığı ve bu esnada birtakım değişikliklere uğrattıkları maddedir.

Polen. insan vücudunun ihtiyaç duyduğu pek çok bileşeni bir arada içeren sayılı besin maddelerindendir. İçerdiği %10-26 arasındaki protein miktarı pek çok hayvansal gıda maddesindeki protein miktarından yüksektir

“Bal arıları yok olduktan 4 yıl sonra insanlık biter”“Eğer arılar yeryüzünden kaybolursa insanın sadece 4 yıl ömrü kalır. Arı olmazsa döllenme, bitki, hayvan, insan olmaz”

EINSTEIN

Einstein’ın uyarısının anlamı: “Çiçek ve bitki türlerinin tüm polenleri arıların ayaklarına yapışır. Arılar 130 bin farklı bitki türüne konarak üremesini sağlar. Bunlar arasında kabak, kavun, çilek ve tüm meyveler var. Sadece bir kovandaki arılar 1 gün içinde 1 milyon çiceğin döller. İşte bu sona ererse bitkiler yok olur. Önce bitkiyle beslenen hayvanlar, daha sonra da insanlar ölür.”

Wurzburg Üniversitesi’nin arı uzmanı Profesör Joergen Tautz

"Arıların binlerce yıl önce bulduğu bu harika besin, onların lavrasını en hızlı büyüten, kendi vücutlarını en sağlıklı kılan, en çok yaşatan, en güzel balı sağlayan bir besin. Poleni deneyerek buldu arılar. Oysa insanlar ancak 20.yüzyıl sonlarına doğru analizlerini yapınca polenin değerini anlayabildiler. En önemli besinlerinden binlerce kat fazla vitaminler taşıdığını görünce 1 gram polenin insana gün boyu yeterli olduğunu hesapladılar.

Bir arının günde 4000 çiçeğe konarak 35 günlük ömründe yapabildiği 10 gramcık balı, insanların kovandan çalarak yediklerini görüyordu arılar. Oysa, günün birinde 2-200 mikronluk biricik besinlerini insanların da "Harika Besin" yapacaklarını, bir santimlik boylarını ve küçücük beyinleriyle düşünemezlerdi arılar. Bitki hayatının sırrını taşıyan çiçek tozlarını "Doğanın En Üstün Besini" seçerek ömür boyu yiyen ve gerçek balı yapan arılar onun "Tam Besin" olduğunu biliyorlardı. Öyle bir besin ki, yapısında 70'e yakın cevher taşımaktadır. Bütün vitaminleri, 22 çeşit aminoasiti, sindirim fermentlerini, hormonları, yağları, doğal şekerleri, mineralleri yapısında bulundurmaktadır. Polen besinler dünyasının son harikasıdır."

Türkiye - Dr. Erdal Erkan (İlk Bilimadamlarımızdan

168508ad9c.jpg

5965b886d2.jpg

1393ea4d74.jpg

112d04f948.jpg

4233543eb9.jpg

fdc98432ea.jpg

46bcec9cb2.jpg

0a4afcaced.jpg

1ccafdb9c2.jpg

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...