Jump to content

Microsoft'a Yeşil ışık Yandı


umutcnakn

Recommended Posts

Avrupa Komisyonu uzun süredir tartışılan meseleye son noktayı koydu.

Microsoft'un Windows XP zamanında Internet Explorer 6'yı bu işletim sistemiyle birlikte dağıtması, neredeyse bütün dünyanın Internet Explorer 6 kullanmasıyla sonuçlanmıştı. Bu haksız bir rekabet olarak görüldü ve bu duruma karşı hareket, Microsoft'un umutlarını bağladığı Windows 7'ye denk geldi.

Microsoft Avrupa Komisyonu'nun onayıyla seçim ekranı çözümünü devreye sokuyor. Uzun süredir tartışılan ve Windows 7'nin Internet Explorer'sız özel bir sürümünün bile düşünülmesine sebep olan sorun, seçim ekranıyla çözülecek.

Rakipler seçim ekranının yeterli olmadığı konusunda tartışmaları derinleştirmişti. Microsoft'un yeni işletim sisteminin çıkmasına ise çok az zaman kaldı. Komisyon sonunda Microsoft'un çözümünün yeterince rekabet ortamı yarattığına karar verdi. Şimdi Microsoft seçim ekranının resmi Pazar testini uygulayabilecek. Kullanıcılar önce internet tarayıcıların ne olduğunu anlatan bir ekranla karşılaşacak.

Kaynak:www.chip.com.tr

Link to comment
Share on other sites

  • Editor
linux da firefox u koymasın.bir daha sittin sene geçse kullanmam o geri zekalı tarayıcıyı!firefox da bu davada yer alıyor olduğundan artık chrome kullanıyorum,tavsiye ederim...

yakında chrome tarayıcısı da bu davaya dahil olur, Google, Microsft'a kafa tutmaya çalışıyor ya ondan :D

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...