Jump to content

Halk Bankasi Iş Ilanı ?


youarechild

Recommended Posts

İYİ GÜNLER ARKADAŞLAR,HALK BANKASI Genel Müdürlük Birimleri, Bölge Koordinatörlükleri ve Şubelerinde istihdam edilmek üzere; Uzman Yardımcıları, Uzman Yardımcıları (Mühendis), Servis Görevlileri ve Banko Görevlileri ALACAK,buna başvuranlar yada başvurmayı düşünenler var mı?

Kardeşim girmeyi düşünüyo ama yinede bir sormayı düşündüm.Çünkü maaş hakkında ,işin ne olacağını vb. bilmiyor.Kardeşim bu sene yeni mühendis oldu.Bu kadrodan girecek.

İlgilenen ve bilgisi olan bizimle paylaşabilirse çok seviniriz.

Link to comment
Share on other sites

peki nasıl olacak birde şartları ne?eğitim falan diyorlar birde stajerlik den bahsediyolar.Neyin ne olduğu belli değil.Yeterli bilgi yok.

tükiyede iş aslanın midesinde olduğu için kendin koşturcan mühendislil az alınır tahminen bankıcılık iktidisat işletme ve maliye bitirenler alınır genelde ..

Link to comment
Share on other sites

yanlız uzman yardımcısı kadrosuna direk mühendis olma koşulu ile alıyorlar.Yani maliye,iktisat vb. mezunu değil ama yapacakları sınavda muhasebe,işletme gibi sorular olacak.Acaba sigorta eksperleri gibi kredi verme gibi durumları mı incelenecek onuda düşündüm.İşin ne olacağıda tam belli değil,çünkü geçmiş yıllardan beri bankalarda mühendis vardır ve çalışmaktadır.

Link to comment
Share on other sites

Stajyer uzman yardımcısı olarak göreve başlarsınız, 6 ay sonra stajyerliğiniz kalkar. Şubelerde yada genel müdürlüklerde çalışırsınız. Ortalama maaşı, tazminatlar-temettü-çift maaşlar vb. yıllık toplamı 12 ye bölünce 1700 tl gibi bir maaş alırsınız. Stajyerlik döneminde 950 tl gibi bir ücret ( ilk ay 550-600 tl, emekli sandığına vb. giriş yapılacağından ).Bankaların hepsinde işyükü fazladır. Maaşın hakkını verebilmek için deli gibi çalıştırırlar.Sabah girdiğin saat belli ama akşam çıkacağın saat belli değildir. Sabah 8 akşam 5 değil mesela. Akşam 7-8-9 olabilir.

Sınav için sadece 1 ile başvurabilirsiniz. Eğer gerekli puanı ( 70 ve üzeri ) alırsanız mülakata çağrılırsınız.Mülakatı da geçerseniz işbaşı yaparsınız ki bu şubat-mart ayını bulur diye tahmin ediyorum.

Sınav hakkında bilgiyi ise, geçen sene yapılan sınavdan alabilirsiniz. Sınav soruları aşağıdaki linkte.

http://rapidshare.com/files/286210961/Halkbank2008soruve_cevaplari.rar[/CODE]

Link to comment
Share on other sites

doruk hocam uzman yardımcılarının normal ve mühendis olarak ayrılmasının espirisi ne acaba? Bende başvurmayı düşünüyorum ama pomem sonucunu bekliyorum. Bilgileriniz için teşekkürler!

Link to comment
Share on other sites

karlı iş hocam 15.000 kişi başvruyor 1.500 kişilik yere bu istihdam edeceği dedği adamların bir yıllık belki de 2 yıllık maaşlarını zaten bu sınav ile kazanıyor adamlar bedavaya geliyor. ee bir işletme daha ne ister?

Link to comment
Share on other sites

VaLLa ArKaDaşLar Ben BanKacaıLık ve SiGortaCıLık MezunuYum 2 YıL Önce Gene BöyLe Bir Sınav YapmışTı Halk bAnKası GirDim Ama KeşKe Girmez OLaydım Yukarda Bir ArKadaşın Dediğine KatıLıyorum 1.500 Kişi AlınaCak 15.000 Kişi BaşVuruyor aynen 2 3 YıLLık ELaman ParaSı ÇıkaRıyo ArTı Kar BiLe EdiYorDur ŞimDi Ben Bir Daha girmem HalK BanKın SınaVına >>TorpiLin Olsun Kaç Puan Ladığın ÖnemLi DeğiL<<<

BenDe Soru ve CevapLarıda VaR....GirDiĞim Seney Ait..

Link to comment
Share on other sites

yine mi torpil!!!(her yerde var gerçi),maaş noktasında kamuda başka yerde çalışsa maaşı daha fazla olmazmı ?birde kurum değişikliği yapıldığı zaman mühendis kadrosunda mı değişiklik olur yoksa bankacı kadrosunda ?yani baktım olmadı 1-2 sene dişini sıkıp başka kuruma geçebilirsek(torpil gücüne bağlı!) ne olarak geçeriz.?

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...