Jump to content

Wiindows 7'ye Geçişte Perakendeci Sorunu


umutcnakn

Recommended Posts

Microsoft, Windows Vista yüklü yeni bilgisayar alanlara Windows 7'ye geçişi ücretsiz sunarak bilgisayar piyasasına canlılık getirmek istedi. Windows 7'yi beklemeden kullanıcıların alışveriş yapmasını sağlayan kampanya, şimdi tartışma konusu oldu.

Ücretsiz yükseltme paketini edinmek isteyen kullanıcılar 12.99 ya da 17.03 dolar gibi bir masrafla karşılaşıyorlar. Haberin kaynağı olan Consumerworld.org ve Mouseprint.org sitelerinde bu duruma karşı bir kampanya yürütülüyor. Editör Edgar Dworsky "Altı üstü tek bir disk yolluyorlar ve posta masrafı bir dolar'ın biraz üzerinde" diyor.

26 Haziran 2009 ile 31 Ocak 2010 tarihleri arasında bu kampanyaya dahil, yeni bir bilgisayar alanlar bu masrafla karşılaşınca şaşırıyorlar. Bazı bilgisayar satıcıları Windows 7'ye geçişi ücretsiz verirken, bazıları ücret olarak değil ama masraf olarak 17 dolara varan paralar alıyorlar.

Kaynak:www.chip.com.tr

Link to comment
Share on other sites

bence o kadarı da olsun :80: adamlar size tamamen yeni bir işletim sistemi sunuyor ve bugün bir teknik serviste format atırmak nerden baksan 30-40 lira. bu da 17.99 dolara tekabül ediyor yaklaşık olarak.

ki burda isyan edecek olan işyerleri vs. biz zaten beleşe kullanıyoruz ki :)

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...