Jump to content

Pardus "cd Gönder Projesi" Ara Veriyor..


Mertgrkm

Recommended Posts

"CD Gönder" Ara Veriyor

cdgonder.png

Tam iki ay önce başlayan ve Türkiye'nin dört bir yanına binlerce Pardus 2009 Kurulum CD'si göndermemizle sonuçlanan CD Gönder projemize bugün itibariyle kısa bir ara veriyoruz. Son derece başarılı sonuçlar elde ettiğimiz proje, MNG Kargo'nun da katkılarıyla, sadece 2,36 liralık sembolik bir kargo ücreti karşılığında, Türkiye'nin dört bir yanına binlerce Pardus 2009 Kurulum CD'sini göndermemizi sağladı.

Bu kısa molanın iki nedeni var:

Birincisi, yeni sürümümüz Pardus 2009.1'in yaklaşmış olması. İkinci ve asıl gerekçeyse, beklediğimizden çok daha büyük bir ilgiyle karşılaşılan projemizde stoklarımızı ikinci kez tüketmeye yaklaşmamız.

Bu nedenle, CD Gönder Projesi'ni duyurmamıza yardımcı olan tüm topluluk üyelerimize bir kez daha teşekkür etmek istiyoruz.

Gönderimler Henüz Bitmedi

CD Gönder Projesi'ne bugüne dek yapılan taleplerin hepsini karşılayacağız. CD talebinde bulunan ancak kargo gönderim sırası henüz gelmeyen tüm kullanıcılarımız, önümüzdeki bir hafta içinde kargo bilgilerini içeren birer e-posta alacak.

Sizlerden talebimiz, posta kutunuzu takip etmeniz ve MNG Kargo kuryelerinin sizi teslim adresinde bulamaması durumunda, üç gün süreyle size en yakın bölge ofisinden CD'nizi teslim almanızdır.

Bir sonraki CD Gönder projemizde görüşmek üzere :)....

Kaynak::özgürlükiçin

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...