Jump to content

Türkiye'nin Internet Gerçeği


umutcnakn

Recommended Posts

66 ülkeyi kapsayan dev bir araştırma yapıldı. Bu araştırmana geniş bant internette ülkelerin ne durumda olduğunu ortaya koymayı amaçlıyor.

Cisco için Oxford Üniversitesi ve Oviedo Üniversitesi'nin gerçekleştirdiği araştırmadan şaşırtıcı sonuçlar ortaya çıkıyor. Kore, Litvanya, Danimarka ve Bulgaristan, internette çoğu Avrupa ülkesinden ve Amerika'dan çok daha iyi durumdalar.

Araştırmacılar günümüz internet kullanıcılarının yararlandığı hizmetleri göz önünde bulundurmuşlar. Video izlemek, foto paylaşmak ve hatta gelecekte yaygınlaşan olan internet üzerinden HD video izlenebilirliği test edilmiş.

Araştırmalarda speedtest.net hız testlerinden de faydalanan araştırmacılar, sonuç elde etmek için geniş bant internet kullanımının ülke nüfusunun ne kadarına ulaştığını da işin içine katmışlar.

Kaynak:www.chip.com.tr

Link to comment
Share on other sites

çok saçma amerikanın teklonijisinin yetmediği için değil hollywood ve müzik sektörünün baskılarından dolayı neti düşük hızda bizler gibi teklonoji acizliğinden değil..abd ozel kurumlartında net füze gibi..halka korsanı fazla kullanamsın diye 4mb ..

Link to comment
Share on other sites

4 mb olsun olmasın karşılığını versin yeter. 8 mb diyorlar %100 performans alamazsınız gibisinden şartlar koyuyorlar. Net kopup duruyor. Deli oldum bugün be. Arıcam ttneti iyice dellenicem.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...