Jump to content

Resident Evil 5 Xlive.dll


3yl3mci

Recommended Posts

Bazı oyunları genellikle yeni çıkan oyunları oynayabilmeniz için gerekli güncellemedir yüklenmesi şart'tır bi arkadaş için uploadladım ama arayan varsa buyrun indirsin

burdan indir

Please register to see this content.

Alıntıdır

Link to comment
Share on other sites

  • 2 hafta sonra ...

Merhaba bende sizin gibi çok ugrastım ve çok problem yasadim.. daha sonra baska bir arkadasın bilgisine ulastım ve faydasını gördüm.. aynen size de alıntı yaparak iletiyorum... Emege saygım oldugundan özellikle ALINTI diye belirtiyorum.. umarım faydasını görürsünüz arkadaslar..

"Merhaba, herkesin bildiği ama bir türlü çözüm bulamadığı Xlive.dll ve ardı arkası gelmeyen 5038 5365 vb. hata kodları sorunlarını nihayet oyun severler için çözüme kavuşdurduk.

Street Fighter 4 oyununu indirdim kurdum fakat birtürlü oyun açılmadı. Oyun önce Xlive.dll hatası verdi dosyayı bulup system32 ye attım buseferde 5038 sıra sayısı xlive.dll dinamik bağlantı kitaplığında bulunamadı hatası, onun içinde bişeler yaptım sürekli hatalar ardı ardına devam etti bitmek bilmedi. Tabi bu hataları araşdırırken neler okumadımki; onlarca sitede onlarca sayfa çözüm önerileri fakat hiçbiri kimseye fayda sağlayamamış herkes isyanda, birçok site admini bukadar uğraşdan sonra indirdiğiniz oyun arızalıdır yeniden indirin cevabını vermiş. Koskoca 6 Gb oyunu indir, sonra kurulmasın bida indir (: sanki o indirdiğiniz oyun çalışacak. Konuya el atma gereği gördüm ve bu konuyu okuyan şanslı arkadaşlar için sorunu hallettik sonunda.

Tabi bu arada bende Street Fighter 4 oyununun o muhteşem heyecanını yaşamış oldum. 2009 Street Fighter IV gerçekden mükemmel, görsel efekler hikayeler video ve müzikler, dövüş mekanları inanılmaz herkese tavsiye ederim. İndirmek isteyen arkadaşlar oyun fazla uzakta deil sitemizde mevcuttur. Reklamıda yaptık bu arada (:

Tabi xlive.dll sorununu ve diğer hata kodlarını yanlız stf4 için deil Gta IV oyun severleri içinde temelli çözdük.

Şimdi gelelim sorunun çözümüne;

1.Öncelikle dosyasını indirin ve indirdiğiniz xlive.dll dosyasını system32 klasörü içine atın.

2. daha sonra dosyasını indirin ve indirdiğiniz setup dosyasını yükleyin şimdi ve gelecekde karşınıza çıkacak bütün .dll hatalarından kurtulun.

3. dosyasını indirin ve directx_all2009 dosyasını arşivden önce çıkarın sonra kurun. Burada hata yapmayın önce sizden dosyaların çıkartılması için yönlendirme isteyecek browse butonundan masaüstünde bir klasör seçin dosyalar çıkdıktan sonra setup a basarak en güncel direct x sürümünü yükleyin.

4.Ewet son aşama

Please register to see this content.
dosyasını indirin ve indirdiğiniz gfwlivesetupmin yani game for windows yazılımının Tr de hiçbiryerde olmayan özel paket tam sürüm versiyonunu yükleyin ve böylece 5038 5365 vs. birçok oyun hatalarından kurtulun. Bu programın yüklenmesi 20 25 dakika bile alabiliyor yükleme sırasında niçin böyle uzun sürdü diyip kapatmayın, yanıltmasın sizi yükleme bitene kadar bekleyin.

Ewet artık GTA IV 4 Street Fighter 2009 4 Benchmark Resident Evil 5 Flatout3 ve diğer oyunlarda karşılaşdığınız karşılaşacağınız tüm hatalardan kurtulun.

Ben saatlerce uğraşdım hataları ardı ardına çözmeye çalışdım, üşenmeyin bu 4 aşamadan sonra artık hiçbir oyunda hata kodları ile uğraşmayacaksınız. Oyun oynamak isterken karşınıza çıkan tüm hata uyarılarından kurtulacaksınız. "

Link to comment
Share on other sites

  • 1 ay sonra...

Merhaba arkadaşım, alıntı olduğunu belirtmek alıntı yazmakla olmuyor malesef, emeğe saygı diyorsunuz emeğe saygısı olan adam altına aldığı sitenin linkini kaynak gösterir. lütfen konunun

Please register to see this content.
buradan alıntı olduğunu belirtiniz. Konunun tamamı her kelimesi bana ayittir.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...