Jump to content

Live Cd Nasıl Oluşturulur?


tolga13579

Recommended Posts

selam arkadaşlar yaklaşık 15 20 gündür bi xp live cd yapmakla uğraşıyorum.bart pe ve winpe gibi programlarla denedim ama istedigim gibi olmuyor.istedigimden bahsedeyim ben forumda bikaç tane live cd buldm bunların hepsi aynı windows xp masaüstüne ve menülerine sahip.örn:my computer,my networks ve içerisne yüklenmiş olan programların kısayolları gibi. bart pe de ben bunu böyle yapamadım kaç tane live cd yaptıysam hepsinde sadece go diye bi başlat çubugu ve o başlat cubugunda pekte bişeye yaramayacak 3 5 tane program. benim istedgim gibi bi live cd nasıl oluşturabilirm hangi programı kullanmam lazım? yada biriniz benm icin içinde özellikle skype,çalışan bi msn,team viewer ve wireshark yüklü bi live cd oluşturabilirmi yada bu programların icinde oldugu bi live cd linki verebilirmi acaba:(

örneğin bu mükemmel bi live cd bunu hangi programla oluşturdunz forumda aradım bulamadım.nasıl yapıldıgınıda anlatırsanz sevinirim..

http://www.tnctr.com/lofiversion/index.php/t87354.html

Link to comment
Share on other sites

teşekkürler aradığım program buydu uğraşıyorum şimdi özelliklerini kurcalıyorum umarım istediğim gibi bi live cd oluşturabileceğim.Yalnz bir sorunum var live cd ye msn nasıl ilave edicem yeni sürümünü koyamıyorm eski sürümüde güncel olmadığı için açılmıyo?

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...