Jump to content

Win 7 X86 Ve Win 7 X64 Birarada


cexen

Recommended Posts

saatlerdir forumu tarıyorum esayboot ve diger boot menü programlarına bakıyorum ancak aradığımı bulamadım. belkide o şekilde bir durum yoktur iyisimi sormak dedim.

usb belleğin içine win7 x64 ve win 7 x86 ultimate içeriklerini ayrı ayrı klasor olarak kopyalasam daha sonra da herhangi bir boot menü programı ile yada başka bir şekilde istediğim işletim sistemini seçip kursam bunun olma olasılığı nedir.

aynı şekilde aynı dvd ye elimde olan iso dosylarının içeriğini koyup bunların setup yada install dosylarına kısayol yapmam mümkün mü? bu sayede orijinal win isolarından kendime bir multi dvd yapabilirim . baktım forumdakilerde hiren ekleme acronis ekleme var birsürü kod farklı farklı birazda karışık bi anlatım sonucta acemi olduğumuz için bize karısıkta geliyor olabilir. menülere list dosyları bif uzantılılar img uzantılılar birsürü şey. daha kısa ve öz bir yolu yokmu bunun?

sanırım xp nin çalışması biraz meşakatli ama vista ve win7 64bit ve 86 bitlerini bir araya toplayabilsem yeterli olur. bunu easyboot ve diger şimdi ismini unuttum .....studio vardı bunun dısında yapma şansım var mı?

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...