Jump to content

Simplify Media 2.5.0.1434


umutcnakn

Recommended Posts

Simplify Media ile Müzik arşivini hem istediğin yere zahmetsizce taşı, hem de arkadaşlarınla paylaş. Masaüstü uygulaması ile bir süredir ücretsiz olarak yayımlanan Simplfy Media uygulamasının geliştiricisi, aynı adlı uygulamayı iPhone için de yayımlayarak, iTunes üzerindeki şarkılarınıza iPhone/iPod touch üzerinden ulaşabilmenizi sağlıyor.

Simplfy Media uygulaması sayesinde Mac, Windows veya Linux üzerine yükleyeceğiniz uygulama aracılığı ile önce kendinize ücretsiz bir hesap açıyorsunuz. Ardından hesap bilgilerinizi iPhone üzerine yükleyeceğiniz aynı adlı uygulamaya girerek, daha önce bilgisayarınızdaki şarkılara ulaşabiliyorsunuz.

Yazılım aracılığı ile sadece kendinizin değil, size izin veren arkadaşlarınızın müzik arşivine de ulaşmanız mümkün. 30 adede kadar arkadaşınızın arşivini görüntüleyebileceğiniz ilgili yazılım, iPhone ve iPod touch’ın desteklediği tüm bağlantılar üzerinden kullanılabiliyor. Elbette en yüksek performansı Wi-fi bağlantısı üzerinden alabileceğiniz uygulamanın 3G ve EDGE bağlantılarını desteklediğini görmek de sevindirici.

Yazılımın potansiyel olarak sizin sahibi olmadığınız müziklere de ulaşmayı mümkün kılması sebebiyle telif hakları sorununu da yeniden gündeme getirdi. Ancak yazılımı geliştiren şirket, yazılım aracılığı ile herkesin şarkılarına ulaşmanın mümkün olmadığını, sadece belirli bir grubun müziklerine ulaşabilmenizin mümkün olduğunu belirtti. Yazılım aracılığı ile ayrıca iTunes Müzik Mağazası üzerinden satın alınan şarkılar da DRM kopya koruması içermeleri sebebiyle paylaştırılamıyor.

Simplfy Media, iTunes App Store üzerinden uygulamayı indirecek olan ilk 100,000 kişiye uygulamayı ücretsiz vereceğini, daha sonra ise fiyatını 3.99$‘a çıkaracağını bildirdi. Uygulamanın bilgisayarlar üzerinde çalışan sürümü ise ücretsiz kalmaya devam edecek.

:)

Boyutu : 10.7 MB

http://www.yeniprogram.gen.tr/indir/18090/Simplify-Media.html[/CODE]

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...