Jump to content

Dizüstü Bilg. Yaklaşık Iki Saatte Bir Kapanıyor


yürüyenadam

Recommended Posts

güç tasarrufu ayarlarını değiştirdim sorun yine aynı, pilden olabilir dediler pilsiz, adaptörle çalıstırdım değişen bişey yok. dediğin gibi geriye tek ısıdan olabilece ği kalıyor. bu arada ewerest home editionla ısıya bakayım dedim ama beceremedim. bu konudada yardımcı olur musunuz. mümkünse link lütfen. bu arada işlemci celeron..

Link to comment
Share on other sites

  • Editor

arkadaşım benim de HP dizüstü vardı, aynı sendeki gibi 1.30-2 saat arası kapanıyordu... canımı sıktı, söktüm alt kapağını, bir de ne göreyim, fan çıkışınınolduğu yer resmen toz bulamacı, bir güzel temizledim... o temizlikten sonra dizüstümün maşallahı var...

büyük ihtimal senin bilgisayarının da sorunu fan çıkışındaki pisliktir..

eğer kendine güveniyorsan bilgisayarının içini sök ve fan çıkışını temizle yada bir teknik servise ******ür, onlara temizlettir...

Link to comment
Share on other sites

win 7 mi kurulu?

değilse şuanki kullandığın sistemin aktivasyonunu kontrol et microsoftu böyle bir oyunu var herkese sistem orjinal değilse 2 saat sonra kapanıyor.

kahraman sorunu nihayet çözdüm tamda tahmin ettiğin gibi:) işletim sisteminden xp kurdum sorun çözüldü:D) fakat xp dede sorun yasadım henüz modemi görmüyor. kablosuz nete bağlanamıyorum. onuda çözcem inş. tesekkrler:))

Link to comment
Share on other sites

İlk Önce Pc -ne Bak Toz varsa Güçlü bir Elektirik Süpürgesi ile Dışardan Tozları Al Ondan Sonra Dene Olmazsa Bataryana yada Başka Bir Donanım Sorunu ara .

arkadaşlar ben sorunu hallettim nihayet hepinize cok teşekkürler. yalnız özellikle laptopların fanlarını elektrik süpürgesiyle çektirmenin iyi olmadığını pc ye zarar verdiğini söylüyolar. dikkate alın derim! ;)

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...