Jump to content

İmagebadger,İmageconventer(kendi Çalışmam)


umutcnakn

Recommended Posts

Çok kolay kullanışlı bir resim dönüştürme programı. Sadece dönüştürmek istediğiniz resme sağ tıklayın, dönüştürmek istediğiniz formatı seçin, yapıldı bile!

Desteklediği Formatlar;

BMP, JPEG, GIF, ICO, PNG, TGA, TIFF, WBMP, PSD, CUT, IFF, PBM, PCX, PGM, PPM, RAS, XMB, XPM formatlarını JPEG, ICON, BMP, PNG, TGA, WBMP, TIFF, XPM, PBM, PGM, PPM formatlarına.

Bu program Windows Explorer destekli olduğundan tek bir sağ tıklama ile dönüştürme işlemini yapabilirsiniz.

İzin verilen formatlardan herhangi birini simge haline getirebilirsiniz.

Büyük boyutlu BMP dosyalarını küçük boyutlu JPG ve PNG dosyalarına dönüştürebilirsiniz.

Birden fazla dosyayı aynı anda dönüştürebilirsiniz. Ayrıca çoklu dönüştürme yaparken resimlerinizi yeniden boyutlandırabilir ve döndürebilirsiniz.

ImageBadger_1.png

imagebadger_image_converter-31664-3.jpeg

İngilizce,FULLDUR.Türkçesi çok yakında.

:D

http://www.mediafire.com/?ynm2kqjydwn[/CODE]

Link to comment
Share on other sites

screen3.png

imagebedger.png

Resim dosyalarınızın formatları üzerinde değişiklik yapmak istiyorsanız Image Badger tam size göre. Image Badger le resim formatlarını çok kolay ve hızlıca yapablirsiniz. Yapmanız gereken tek şey istediğiniz resmin üzerine gelip mause ile sağ tuşlamak ve dönüştürmek istediğiniz formatı seçip onaylamak. Evet, herşey bu kadar basit.

Programın format dönüştürme özelliğinin bir avantajıda dosya boyutunu etkilemesi. Mesela; BMP formatlı resimlerin boyutu çok fazladır ve diskte çok fazla yer kaplarlar. Ancak siz bu resimleri Image Badger ile JPG formatına dönüştürdüğünüzde resim boyutu azalacaktır. Haliyle de aynı diske daha fazla resim depolama imkanına kavuşmuş olacaksınız.

BMP, JPEG, GIF, ICO, PNG, TGA, TIFF, WBMP, PSD, CUT, IFF, PBM, PCX, PGM, PPM, RAS, XMB, XPM formatlarını JPEG, ICON, BMP, PNG, TGA, WBMP, TIFF, XPM, PBM, PGM, PPM formatlarına çevirebilirsiniz.

Please register to see this content.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...