Jump to content

Metin2 Hileleri Yardım


byturkuaz01

Recommended Posts

arkadaşlar,metin2 diye bir online savaş oyunu var,ve bu oyunda hile kullanılıyormuş,level atmala,otomatik kasma gibi vb.programlar varmış böyle programlar varsa ve hileleri varsa tnctr de paylaşırsanız sevinirim..

Link to comment
Share on other sites

Metin2 de level atlama gibi hile programları yok ama google amcaya "metin2 otomatik kasma" yazıp aratırsan birçok sonuca ulaşırsın :)

arkadaşım,birçog bilgiye ulaşamadım bunun için TNCTR ekibinden yardım istedim,sen yinede google amcana sor.. :D Bu konu hakkında bilgisi olan arkadaşlar paylaşım yaparsa sevinirim..

Link to comment
Share on other sites

Hile mantığı şudur bak..

Programın(metin2.bin galiba..) belirli adresteki verileriyle oynar yani senin karakterinin hızı belirli bir adresteki veridir sen o veriyi arttırır azaltırsan karakter hızıda değişir.Bunu "cheat engine" adlı program ile program yazmana gerek kalmadan yapabilirsin Google amcamızdan yeterli cevaplar bulabilirsin.

Link to comment
Share on other sites

Arkdaşım Metin2. Olarak Hile Var Hemde Cok Var Ama Bizim Gibi Garibanlarda SAdece MultiHack4.5 Var Bu Hilede Hızlı Gitme Hızlı Vurma Kılıc Uzunlugu Ve Otomatik Cekme Ve Otomatik Vurma Özelliği Var. ( Bu Hilede Hızlı Koşma Calısmıor). Bunu Alsan Zaten Yeter SanaBu Hile İle Cok İyi Kasılırsın

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...