Jump to content

Leptop Açılmıyor


kazak59

Recommended Posts

bilgisayarımı normal bir şekilde kapatıp gittikten 2-3 saat sonra bilgisayarı açmak için güç düğmesine bastığımda fan 2-3 saniye çalışıp durdu. bilgisayarda elektrik var ama ekrana hiç ışık gelmiyor. Ram ve HDD yi değiştirdim ama yine açılmadı.Bios pilini çıkarıp taktım yine çalışmadı.Ancak Ram olmadan bilgisayarı açtığımda fan çalışıyor ama yine ekrana ışık gelmiyor. Batarya ve güç kablosunu da değiştirdim ama yine nafile... Bulunduğum yerde doğru düzgün bir teknik servis olmadığı için yardımlarınızı bekliyorum.

casper

intel core dio 1.86 işlemci

nvdia ekran kartı

conexant ses kartı

1gb ram

Link to comment
Share on other sites

power dugmesıne bastıgında fan bır muddet calısıp duruyorsa aklıma gelen ıkı ıhtımal var bırıncısı sogutma ıle ılgılı bır problem oldugu ıslemcı tam sogumadıgı ıcın kendılıgınden kapanabılır 2. ıhtımalkı daha buyuk bı ıhtımal anakart arızası ramı söküp pc yı acmak ıstedıgınde acılıyor gıbı yapması bana anakart arızası gıbı gelıyor ram olmadan pc uyarı vermesı gerekıyor eger kı anakart ramı test edemıyorsa uyarı sesını vermeyecektir pc yı acmak ıstedıgınde cıhaz uzerındekı hdd power vb ısıkların oldugu panele bır bak bunlar dırekmı yanıyor eger dırekse dedıgım gıbı anakart olma ıhtımalı buyuk kolay gelsın

Link to comment
Share on other sites

Ben de anakart arızasından şüpheleniyorum. Masaüstü olsa elimizde çok anakart var deneriz ama bu dizüstü. Ana kartın arızalı olduğunu belirleyecek bildiğin bir yöntem var mı? Bir de ana kart tedarik edebileceğim bir yer var mı? Ana kartın bilgisayarın kasasına uyacağını nasıl anlayacağım?

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...